Professionals

Wij bouwen apps en leveren mobile professionals

Mobile DevOps Teams as a Service

Wij zijn sterk in het bouwen van data-secure native apps. Dat doen we met veel energie, professionaliteit en toewijding. We leveren zowel maatwerk als Teams as a Service. 

Onze expertise van het ontwikkelen van native mobiele apps zetten we ook in bij onze klanten, de organisaties die razendsnel willen groeien in kennis en ontwikkeling. Ook dat doen we goed, dedicated en bovendien Agile. Onze mobile professionals delen hun kennis door intensief samen te werken en zo te verankeren in uw organisatie.

Waarde brengen door kennis te delen, dat is waar we trots op zijn.

Team as a Service Agile & DevOps

De beste oplossing en dienstverlening

Wij zijn ons ervan bewust dat bedrijfswaarden niet alleen met technologie gerealiseerd kunnen worden. Het begint met mensen: gedreven professionals die weten en helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. In samenwerking met onze gekwalificeerde professionals zijn we dé betrouwbare partner voor een prettige en langetermijnsamenwerking. Wij staan voor de beste oplossing en dienstverlening. Dat is waar onze klanten op kunnen rekenen. 

PRODUCTEN

Naast op maat gemaakte mobile applicaties voor u, biedt Maxdoro ook passende digitale producten voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Onze klanten bevinden zich met name in de domeinen (semi-)overheid, (vastgoed)beheer, gezondheidszorg, veiligheid, verzekeringen en financiële instellingen. Een product kan theoretisch gezien binnen één week in gebruik worden genomen, afhankelijk natuurlijk van de implementatie

Inspect4All eLabgids Implementaties

Scrum voor een beter projectresultaat

Software ontwikkelen is een ingewikkeld proces. Wij snappen dat u als klant graag grip op het project wilt houden, zonder te verdwalen in een technisch doolhof. Als ontwikkelaar willen wij er zeker van zijn dat we realiseren wat u echt nodig hebt. Daarom werken wij graag met de projectmethode Scrum en Agile voor een beter projectresultaat.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?