Native app ontwikkeling

Offerte aanvragen Bel ons: 033 462 77 07

In de huidige maatschappij, waar de millennial onze consument én onze collega is, beschikt 80% van de volwassenen over minimaal één smartphone. Sneller dan verwacht maak ‘mobile first’ plaats voor ‘mobile only’. De mobiel wordt gebruikt om mee te betalen, te shoppen, te werken, te socializen, te delen, te entertainen en daarnaast om mee te bellen. Wil je als bedrijf een plek krijgen in het leven van je klant, dan moet je aanwezig zijn op zijn of haar de mobiel.

Maxdoro ontwikkeld apps sinds 2009

Wij ontwikkelen apps voor iOS, Android en Windows smartphones en tablets. Onze apps zijn data-secure en worden gekenmerkt door efficiency en gebruikersgemak. Ze bieden een meerwaarde voor de eindgebruikers, doordat we investeren in kwaliteit.

Wij vliegen app projecten Agile aan. Dat betekent dat concept, user experience, visual design, development, testing en support optimaal samenwerken en elkaar versterken.

Zo ontwikkelen wij een app

We beginnen van scratch af aan. Het begint met uw doelstellingen. Wat moet de app gaan bereiken? Welke meerwaarde wilt u geven aan uw gebruikers? We omschrijven de oplossing, creëren een concept, bouwen een prototype en testen het met echte eindgebruikers. Als we de oplossing hebben gevonden ontwikkelen wij de daadwerkelijke app.

app ontwikkeling

Welk besturingssysteem

Maxdoro ontwikkeld native apps voor de besturingssystemen iOS, Android en Windows Mobile. De keuze voor een of meerdere besturingssystemen is afhankelijk van uw doelgroep of de eindgebruiker. Een business efficiency-app die moet draaien op de Samsung mobieltjes van de zaak volstaan met een Android app, terwijl de consumenten-app van een grote organisatie op alle besturingssystemen goed moet werken.

Wij werken o.a voor:

Ook interesse in een app?

Bel ons dan via 033 462 77 07 of gebruik het onderstaande contactformulier om contact met ons op te nemen.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?