Werken bij Maxdoro

Vacatures Stages

 

Join our team

Kom je werken bij Maxdoro? Dan ben jij het middelpunt. Wij leggen de focus op de wensen van onze developers. Of je nu bij ons aan een van onze eigen producten werkt of bij een van onze opdrachtgevers, we zoeken altijd een klus die past bij de ambities die jij hebt. Zo staat jouw professionele ontwikkeling centraal.

"Maxdoro is een bedrijf met hart voor haar mensen. Wij geloven dat het succes van het bedrijf sterk afhankelijk is van onze professionals. Bij iedere sollicitatieprocedure heeft de sollicitant altijd als laatste een gesprek met mij of Tjeerd Hagen (de oprichter) om elkaar goed te leren kennen. Met een assessment checken wij het technische niveau van de kandidaat zodat er een passend groeipad ontwikkeld kan worden. Ik ken al mijn medewerkers persoonlijk en we hebben een informele bedrijfscultuur waardoor iedereen zich vertrouwd voelt.".


 - Fiona M. Gu, Algemeen Directeur

Ontwikkel met plezier

Bij Maxdoro werk en ontwikkel je samen met collega’s aan verschillende producten. Wij vinden het belangrijk dat je dit met plezier doet. Het gaat erom dat je uitgedaagd wordt binnen een omgeving waar jij je comfortabel voelt.

Daarom staat naast productontwikkeling ook jouw individuele ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel. Wil jij je graag verdiepen binnen een specifieke richting? Dan is dat mogelijk! Wil je juist meer de breedte in? Ook dan denken we met je mee. Bij Maxdoro sta je er niet alleen voor. Samen staan we sterk!

Samen voor succes

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij Maxdoro. De werkzaamheden die je uitvoert en de collega’s waar je mee samenwerkt moeten voor jou een vertrouwelijke plek zijn. 

Wanneer je bij een van onze klanten werkt aan verschillende producten, ben je onderdeel van een team. De ervaringen die je daar opdoet, neem je me terug naar Maxdoro. Jouw collega’s doen dat ook, zodat je regelmatig van gedachten kan wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software development. 

Ons hoofdkantoor wordt zo de thuisbasis. Op deze plek kan je van gedachten wisselen en sparren over vakgerelateerde zaken die spelen bij jouw werkzaamheden. Dit gebeurt tijdens een interactieve kennissessie, die we altijd afsluiten met een gezellig borrel. Op deze wijze informeren we elkaar en gaan we samen voor succes.

#MaxEvents: Event-kalender 2022

Wat we dit jaar allemaal met elkaar gedaan hebben en wat er komen gaat. Ons programma staat bomvol leuke, sportieve en leerzame activiteiten:

Hoe is het om te werken bij Maxdoro?

Testimonial
"De teams zijn erg gezellig, er worden ook veel activiteiten georganiseerd en het werk is altijd divers. Er zijn korte lijntjes tussen de teams, product owners en het management waardoor beslissingen snel genomen worden. Er is echt een samenwerking bij ontwikkeling aan apps en backend."

Benjamin
Development Manager

Testimonial
"Maxdoro helpt mij het beste uit mijzelf te halen. Zowel op technisch als professioneel vlak word ik in mijn doorontwikkeling ondersteund. Door een platte organisatiestructuur valt er makkelijk met collega’s van andere afdelingen te sparren, waar ook echt wordt geluisterd naar iemands input. Dit maakt -samen met een goede balans tussen een formele en informele werksfeer- Maxdoro een fijne plek om te werken."

Roel
Product Developer

Testimonial
"Bij Maxdoro is geen dag hetzelfde en word ik dagelijks uitgedaagd het beste uit mijzelf te halen. Door de vele leuke activiteiten die we met elkaar doen spreek ik ook de collega's die ik anders niet zoveel spreek. Er heerst een echt team-gevoel en dat is prettig werken."

Daan
Customer Succes Manager

Testimonial
"Maxdoro is voor mij de perfecte werkgever omdat ik altijd uitgedaagd word om te groeien. Er wordt altijd gezocht naar de beste combinatie tussen persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen. Combineer dit met collega’s die van aanpakken houden en je hebt een organisatie met potentie!"

Thijmen
Customer Succes Manager

"Bij Maxdoro werken we volgens onze kernwaarden; we hebben plezier in ons werk, we hebben een passie in ons vak, we werken als een team en kijken naar elkaar om, wat we met elkaar ontwikkelen is echt van belang en de kwaliteit daarvan is de basis van ons bestaansrecht.".


 - Tjeerd Hagen, Oprichter

Join our team


Vacatures Stages

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen. Marieke praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Marieke