Werken bij Maxdoro

Vacatures Academy

Vacature highlight

Business Intelligence Consultant

Bekijk de vacature >

Marketeer B2B

Bekijk de vacature >

Full Stack Software Developer

Bekijk de vacature >

Join our team

Kom je werken bij Maxdoro? Dan ben jij het middelpunt. Wij leggen de focus op de wensen van onze developers. Of je nu bij ons aan een van onze eigen producten werkt of bij een van onze opdrachtgevers, we zoeken altijd een klus die past bij de ambities die jij hebt. Zo staat jouw professionele ontwikkeling centraal.

Vacatures

"Maxdoro is een bedrijf met hart voor haar mensen. Wij geloven dat het succes van het bedrijf sterk afhankelijk is van onze professionals. Bij iedere sollicitatieprocedure heeft de sollicitant altijd als laatste een gesprek met mij of Tjeerd Hagen (de oprichter) om elkaar goed te leren kennen. Met een assessment checken wij het technische niveau van de kandidaat zodat er een passend groeipad ontwikkeld kan worden. Ik ken al mijn medewerkers persoonlijk en we hebben een informele bedrijfscultuur waardoor iedereen zich vertrouwd voelt.".


 - Fiona M. Gu, Algemeen Directeur

Ontwikkel met plezier

Bij Maxdoro werk en ontwikkel je samen met collega’s aan verschillende producten. Wij vinden het belangrijk dat je dit met plezier doet. Het gaat erom dat je uitgedaagd wordt binnen een omgeving waar jij je comfortabel voelt.

Daarom staat naast productontwikkeling ook jouw individuele ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel. Wil jij je graag verdiepen binnen een specifieke richting? Dan is dat mogelijk! Wil je juist meer de breedte in? Ook dan denken we met je mee. Bij Maxdoro sta je er niet alleen voor. Samen staan we sterk!

#MaxEvents: Event-kalender 2023

Wat we dit jaar allemaal met elkaar gedaan hebben en wat er komen gaat. Ons programma staat bomvol leuke, sportieve en leerzame activiteiten:

Hoe is het om te werken bij Maxdoro?

Testimonial
"De teams zijn erg gezellig, er worden ook veel activiteiten georganiseerd en het werk is altijd divers. Er zijn korte lijntjes tussen de teams, product owners en het management waardoor beslissingen snel genomen worden. Er is echt een samenwerking bij ontwikkeling aan apps en backend."

Benjamin
Full stack Development Lead

Testimonial
"Maxdoro helpt mij het beste uit mijzelf te halen. Zowel op technisch als professioneel vlak word ik in mijn doorontwikkeling ondersteund. Door een platte organisatiestructuur valt er makkelijk met collega’s van andere afdelingen te sparren, waar ook echt wordt geluisterd naar iemands input. Dit maakt -samen met een goede balans tussen een formele en informele werksfeer- Maxdoro een fijne plek om te werken."

Roel
.NET Developer

Testimonial
"Bij Maxdoro is geen dag hetzelfde en word ik dagelijks uitgedaagd het beste uit mijzelf te halen. Door de vele leuke activiteiten die we met elkaar doen spreek ik ook de collega's die ik anders niet zoveel spreek. Er heerst een echt team-gevoel en dat is prettig werken."

Daan
Product Owner

Join our team


Vacatures