Maxdoro Academy

We create, grow, expand and share mobile brains.

Wij geloven in knowledge sharing: kennis groeit door hem te delen. Onze visie is dan ook 'waarde brengen door kennis te delen'. Al sinds 2010 ontwikkelt Maxdoro mobiele applicaties. De kennis en expertise in native, data-safe app ontwikkeling die wij sindsdien hebben opgebouwd, delen we al geruime tijd met gerenommeerde organisaties in tal van grote projecten. Wij dragen onze kennis graag op een effectieve manier over op onze klanten.

In de Maxdoro App Academy ontwikkelen we mobile brains. We trainen, adviseren, begeleiden en leiden developers in hoog tempo op, om nog beter te worden in hun vakgebied. Regelmatig deelt een Maxdoro App Professional de nieuwste ontwikkelingen, trends, technieken en inzichten in zijn of haar vakgebied met andere App Professionals. Zowel developers van Maxdoro als developers van onze klanten. Naast deze semi-open trainingen zetten we uitsluitend voor leden van ons eigen team ook inspiratiesessies en een TopTalent programma in voor het delen en laten groeien van kennis.

Trainingen

Onze Mobile Professionals, en vaak ook de developers van onze klanten, hebben altijd honger naar meer. Meer kennis over native app ontwikkeling, meer inspiratie in de vorm van case studies en meer specifieke kennis over bijvoorbeeld Test Automation. In de Maxdoro App Academy wordt deze honger gestild. Eens per maand komen zowel onze eigen developers als de developers van onze klanten bijeen om nieuwe kennis en inspiratie dedicated op elkaar over te dragen. De in-house trainingen worden gegeven door onze senior developers of externe experts in dit vakgebied. Trainingen worden dus veelal in groepsverband gegeven, maar ook 1 op 1, on-the-job overgedragen. In dat laatste geval wordt kennis direct toegepast en overgedragen door intensief met en naast elkaar samen te werken aan een specifiek project.

Onze trainingen worden gekenmerkt door een open houding. Door middel van een brainstorm worden de trainingen zoveel mogelijk verrijkt met toevoegingen en/of inzichten van de deelnemers.

Inspiratiesessies / hackathon

Eens in de zes weken organiseert Maxdoro inspiratiesessies. Het doel: leren van elkaar! In deze sessies staat het op een informele manier delen van vakinhoudelijke kennis centraal. We inspireren elkaar op een informele manier in onderwerpen die ons allemaal aangaan. Bijvoorbeeld over Agile werken, product releases, inspirerende klantcases of nieuwe media.

Zo'n sessie is altijd gezellig en brengt iedereen waardevolle kennis. Ook collega’s die, individueel of in een Team as a Service, geplaatst zijn bij onze klanten keren dan terug naar 'het honk'. Tijdens deze sessie is er voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen en te sparren met collega’s over hoe je de pas verworven kennis kan integreren in je eigen werk. We starten de sessies altijd met een informeel diner en sluiten de avond op een leuke manier af met een drankje en een informeel gesprek.

TopTalent programma

Ben jij net afgestudeerd en/of zoek je een nieuwe uitdaging? En wil je een professionele Mobile App Developer worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maxdoro zoekt regelmatig (afgestudeerde) gemotiveerde, toegewijde ontwikkelaars.

In ons TopTalent programma word je op een leuke, interactieve manier opgeleid. Regelmatig woon je een training bij. Daarnaast leer je on-the-job doordat onze senior collega’s letterlijk naast je zit. Jij kijkt met hem mee en hij met jou.

Als je TopTalent programma succesvol is afgerond ben je officieel Mobiele App Ontwikkelaar. De wereld ligt aan je voeten. Als Mobile App Developer bouw en verbeter je zelfstandig apps, zowel bij Maxdoro als bij onze klanten. Ook volg je onze trainingen en inspiratiesessies. Hierdoor gaat je ontwikkeling in rap tempo door.

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Betaalde traineeship

Heb je nog wat vragen? 

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met onze Recruiter Patricia Sanchez. Patricia praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Patricia