Maxdoro Academy

Bij Maxdoro maak jij een sprint in je carrière! Daar gaan we samen aan werken.

Vacatures

Wanneer je bij Maxdoro in dienst komt heb je zekerheid van werk en inkomen en werk je tegelijkertijd aan gevarieerde opdrachten passend bij jou en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Doordat je gemiddeld één of twee keer per jaar wisselt van opdrachtgever doe je in relatief korte tijd meer ervaring op in je vakgebied. Zo kan jij je ontwikkelen tot een ervaren professional.

Jouw ontwikkeling voorop! 

Hoe ziet dat eruit?

Het optimale uit jezelf halen qua ontwikkeling. In je vak maar ook persoonlijk. We maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan en bieden jou ruime keuzes in trainingen en cursussen.

Eens per kwartaal organiseert Maxdoro een tech-sessie. Het doel: leren van elkaar! In deze sessies staat het op een informele manier delen van vakinhoudelijke kennis centraal. We inspireren elkaar op een informele manier in onderwerpen die ons allemaal aangaan. Bijvoorbeeld over product releases, inspirerende klantcases of nieuwe tools en technieken.

Zo’n bijeenkomst is altijd gezellig en brengt iedereen waardevolle kennis. Tijdens deze sessie is er voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen en te sparren met collega’s over hoe je de opgedane kennis kan integreren in je eigen werk. We starten de sessies altijd met een informeel diner en sluiten de avond op een leuke manier af met een drankje en een informeel gesprek.

Samen voor succes

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij Maxdoro. De werkzaamheden die je uitvoert en de collega’s waar je mee samenwerkt moeten voor jou een vertrouwelijke plek zijn. Wanneer je bij een van onze klanten werkt aan verschillende producten, ben je onderdeel van een team. De ervaringen die je daar opdoet, neem je me terug naar Maxdoro. Jouw collega’s doen dat ook, zodat je regelmatig van gedachten kan wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software development.

Ons hoofdkantoor wordt zo de thuisbasis. Op deze plek kan je van gedachten wisselen en sparren over vakgerelateerde zaken die spelen bij jouw werkzaamheden. Dit gebeurt tijdens een interactieve kennissessie, die we altijd afsluiten met een gezellig borrel. Op deze wijze informeren we elkaar en gaan we samen voor succes.

5 voordelen voor jou

  1. Hulp bij de start van je carrière of tweede stap in je loopbaan;
  2. Goede arbeidsvoorwaarden;
  3. Je doet ervaring op bij verschillende opdrachtgevers;
  4. Door gebruik te maken van ons onboardingsprogramma en persoonlijke begeleiding werk je aan je persoonlijke en vakinhoudelijke vaardigheden en vergroot je daarmee je carrièrekansen;
  5. Je bouwt aan een interessant netwerk vanaf dag één.

Marieke Arendsen - Chief Happiness Officer

Marieke werkt inmiddels meer dan 5 jaar bij Maxdoro in de rol als Chief Happiness Officer ze is verantwoordelijk voor Personeelszaken en de Consultancy-afdeling. In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden en houdt ze van reizen en stedentrips. Qua sport is Crossfit voor Marieke een heerlijke uitlaatklep en wandelt ze graag lange afstanden.

Patricia Sanchez -  Recruiter

Als recruiter verbind ik de beste kandidaten aan onze openstaande vacatures. Ik ben al heel wat jaren werkzaam op het gebied van recruitment en ik haal mijn voldoening uit het vinden en binden van talenten in de arbeidsmarkt. Sinds oktober 2022 werk ik voor Maxdoro. Wij zijn een groeiend bedrijf en daarom willen we ook groeien met nieuwe medewerkers. Een leuke en uitdagende klus.

Hoe wij werken:

1/5

Solliciteren:

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie wordt er een keuze gemaakt of we voldoende aansluiting zien met de vacature. Vervolgens nemen wij contact met je op. Je kunt dan ook zelf je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/5

Sollicitatie-intake:

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt. We willen niet alleen weten wie je bent en wat je kan, we willen ook weten wat jou drijft en waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Zodat jij plezier kan hebben in je werk en het beste uit jezelf kan halen.

3/5

In dienst:

Je doorloopt bij aanvang een korte Maxdoro onboardings-programma. Dit programma bestaat uit het kennis maken met de organisatie, teams en teamleden en de cultuur. Vervolgens bespreek je samen met de chief happiness officer de opties voor eventuele projecten en bereiden we, als je op gesprek gaat, samen het kennismakingsgesprek met de opdrachtgever voor. Bij deze gesprekken zijn we het liefst ook zelf aanwezig om het proces te begeleiden, maar dat is niet altijd mogelijk.

4/5

Academy:

Het optimale uit jezelf halen qua ontwikkeling. In je vak maar ook persoonlijk. We maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan en bieden jou ruime keuzes in trainingen en cursussen.

5/5

Werken bij de klant:

Ben je eenmaal gestart op je project dan laten we je niet vallen. Wij houden periodieke evaluaties met jou en met je opdrachtgever. Ook hebben wij samen regelmatig telefonisch contact en na je 1e maand heb je je eerste evaluatiegesprek. Samen bespreken we jouw bevindingen en daarnaast jouw ontwikkelbehoefte.

Solliciteren? 

Ben je toe aan wat avontuur en diversiteit in jouw carrière en heb jij één of enkele jaren werkervaring? Dan is dit dé baan voor jou!

Open sollicitatie Bekijk onze vacatures