Customer Success Consultant

Heb jij affiniteit met mobiele technologie? Krijg jij energie van het adviseren van klanten en vind je het leuk om oplossingen zelf te implementeren? Denk je onze groeiambitie waar te kunnen maken met jouw commerciële vaardigheden? Solliciteer dan nu op deze vacature en kom het Customer Success Team van Maxdoro in Amersfoort versterken als Customer Success Consultant.

Wat ga jij doen?

Als Customer Success Consultant ben jij samen met jouw team het aanspreekpunt voor bestaande klanten. Je onderhoudt dagelijks proactief contact met bestaande klanten. Je luistert naar vragen van klanten en adviseert passende oplossingen. Je implementeert de oplossingen, behandelt productvragen en geeft trainingen over het gebruik van het product. Kennis die je opdoet zet je om in ideeën die helpen bij het verbeteren van onze producten en diensten. Je werkt daarom nauw samen met de andere teams zoals Sales, Marketing en Development om commerciële kansen snel en effectief te kunnen verzilveren. .

Over het team

Je vormt samen met 3 andere collega’s het Customer Success Team. Het team maakt samen met andere teams onderdeel uit van een afdeling wat zich op een van onze producten richt. In deze teams werken jonge, enthousiaste en gedreven medewerkers. Je wordt aangestuurd door een teamleider en je werkt vanuit ons kantoor in Amersfoort. Je doorloopt bij aanvang het Maxdoro onboardings-programma. Dit programma bestaat uit het kennis maken met de teams en teamleden, de cultuur, een intensieve training van het product en het bekend worden met diverse klantprocessen. Na de training ben je klaargestoomd om een succes van jouw carrière binnen Maxdoro te maken.

Wat vragen wij van jou

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding;
  • Je bent starter of opzoek naar een volgende stap in je carrière;
  • Je hebt affiniteit met klanten, sales en mobiele technologie;
  • Je bent bekend met de werking van CRM- en helpdesksystemen;
  • Je bent uitermate commercieel en dienstverlenend en je kunt je goed flexibel opstellen;
  • Je hebt uitstekende inhoudelijke kennis en beheersing van het Microsoft Office pakket;
  • Je kunt uitstekend communiceren in de Nederlandse en de Engelse taal.

Dit hebben wij jou te bieden

Je krijgt bij ons veel bewegingsvrijheid en dit betekent dat je veel verantwoordelijkheid moet weten te dragen. Hierdoor heb je impact, kun je jezelf ontwikkelen en groeien wij als team. Je werkt in een professionele omgeving, waar wij jou de kans bieden om je (persoonlijk) te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en trainingen. Vanzelfsprekend krijg jij bij Maxdoro een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Je krijgt bij ons ook gewoon de hele rambam. Ofwel het hele plaatje (primair en secundair). Tijdens de sollicitatieprocedure nemen we dit graag met je door en zullen we op basis van je kennis en ervaring een passende aanbieding presenteren. Naast werk gaan wij samen lunchen, bijpraten, tafelvoetballen of een potje darten. De week sluiten we af met een gezellige borrel waar we ook even samen een biertje drinken. Wij organiseren regelmatig toffe uitjes, events of gaan we samen sporten. Denk hierbij aan samen bootcampen, wintersporten, samen op golfles en nog veel meer.

Over Maxdoro

Bij ons werken ambitieuze professionals met passie voor mobiele technologieën. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. De gedreven professionals van Maxdoro hebben maar één ambitie: de Champions League in onze markt spelen!

Interesse?

En lijkt het je wat? Klik dan gewoon op onze shiny sollicitatie-button of stuur je cv met motivatie naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek. 
Wil je toch eerst nog iets meer weten of jezelf alvast telefonisch promoten? Maak dan kennis met onze Chief Happiness Officer Marieke. Zij hoort graag van je via  033 4627707 of marieke.arendsen@maxdoro.nl, ze praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen. Marieke praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Marieke