Intergraties en koppelingen

De producten van Maxdoro zijn altijd voorzien van een of meerdere goed werkend koppelingen met de database van de klant, in de vorm van een API of automatische data im-/export. Benodigde informatie voor het voorbereiden van werkprocessen, het maken van rapportages, het doen van betalingen of het opvragen van informatie is hierdoor makkelijk, snel en real-time beschikbaar.

Data export

Wij leveren resultaten standaard in PDF, DOCX, XLSX, JSON of XML formaat aan bij de klant. Meestal verloopt dit proces geheel automatisch, doordat er een mail met het juiste bestanden en informatie naar de omgeving van de klant wordt verstuurd. Daarnaast is het mogelijk om de data via een API, webhook of andere vorm van een webservice naar een CRM, ERP of ander management systeem over te brengen.

Koppelingen

Maxdoro maakt maatwerk koppelingen en integraties met uiteenlopende applicaties en CRM systemen, zoals bijvoorbeeld Microsoft Dynamics en het SAP CRM. Alle koppelingen die Maxdoro aan haar producten hangt zijn op basis van webservices, zodat de klant eenvoudig gebruik kan maken van een koppelvlak. Het is ook mogelijk om het systeem van de klant onderling te koppelen met apps. Dit gebeurt via een API. Om de juiste API van goede kwaliteit te realiseren is een technisch voortraject waarin de juiste documentatie wordt opgesteld van groot belang. 

Meer weten?

Heeft u ook een integratie nodig en ziet u hier tegen op? Maak een vrijblijvende afspraak met ons via +31 33 4627707 of info@maxdoro.nl of het onderstaande contactformulier. We denken graag met u mee voor de best passende oplossing.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?