Implementaties

een app gemaakt voor uw organisatie

Na de aanschaf van ons product (Inspect4All, InSZicht of eLabgids) volgt de implementatiefase. De focus ligt hierbij op het succesvol inrichten, installeren en in gebruik nemen van het product.

Een applicatie kan theoretisch gezien binnen één week in gebruik worden genomen, afhankelijk van de aan te leveren bestanden en gegevens en of een migratie. Om deze fase zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, hanteren wij onderstaand stappenplan:

 

 

Stap 1: Branding
De applicatie wordt ingericht en opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie. In deze fase worden, na aanlevering van de juiste bestanden en gegevens, het logo en de kleuren van uw organisatie geïntegreerd in de mobiele-, tablet- en webapplicatie van het product.

Stap 2: Technische configuratie
In de technische configuratie wordt het product wordt geïmplementeerd in uw organisatie. Deze stap wordt door ons goed begeleid. Onze project consultant stemt stap voor stap en nauwkeurig met de projectleider van uw organisatie af, wat er wanneer en door wie wordt opgepakt en afgehandeld. Nauw overleg is in deze fase essentieel.

Stap 3: Training
Nadat de applicatie volledig is geconfigureerd, kunt u aan de slag. Om er zeker van te zijn dat uw mensen zo efficiënt mogelijk te werk gaan met de applicatie en het maximale uit het product halen, bieden wij een uitgebreide training aan. De training verzorgen wij in de meeste gevallen bij Maxdoro of bij uw organisatie. 

Stap 4: Evaluatie
Enige tijd na de implementatie, wanneer gebruikers en beheerders regelmatig met de app hebben gewerkt en er voldoende ervaring is opgedaan, volgt een evaluatiemoment. Dit is hét moment om een verdiepingsslag te maken, om nog beter en efficiënter met het product te gaan werken. Voor Maxdoro is deze stap belangrijk voor de doorontwikkeling van onze producten. We gebruiken deze fase om verbetersuggesties te onderzoeken, te toetsen en door te voeren.

Meer weten?

Wilt u meer werken? Maak een vrijblijvende afspraak met ons via +31 33 4627707 of info@maxdoro.nl of het onderstaande contactformulier. We denken graag met u mee voor de best passende oplossing.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?