Mobile Data Security

Hoewel het gebruik van smartphones en tablets binnen de overheid en in het bedrijfsleven een vlucht heeft genomen, worden de veiligheidsrisico’s ervan onvoldoende herkend. Onze producten zijn zo ingericht dat informatie daar is waar deze hoort; veilig achter slot en grendel en niet of zo min mogelijk op de laptop, tablet of telefoon zelf.

Maxdoro is gespecialiseerd in het maken van data-secured apps. Alle verbindingen zijn standaard beveiligde SSL verbindingen. Zo bouwen we apps met gekoppelde ID-login en social security apps, die sociale handhavingsprocessen binnen gemeenten en het UWV stroomlijnen. Maxdoro doet geen concessies op dit gebied, niet voor niets zijn Mobile & Secure onze core competences. Privacy gevoelige data zoals logingegevens, persoonlijke dossiergegevens en foto’s van bewijslasten worden opgeslagen in goed beveiligde en gecertificeerde datacenters. Deze zijn voorzien van een zorgvuldig geselecteerd pakket aan beveiligingsmaatregelen, waaronder redundant uitgevoerde Firewalls, Intrusion Detection en Disaster Recovery voorzieningen.

Jaarlijks worden wij onderworpen aan een penetratie en security test. De penetratietest wordt uitgevoerd op basis van de normenkader Grip op Secure Software Development (SSD) en de aanvullingen SSDm van het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP).

De beheeroplossing van onze producten voldoet aan de standaard die Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse gemeenten en ISO 27001 voorschrijft voor het bewerken van persoonsgegevens op mobile devices. Tevens voldoet de oplossing aan de Gemeentelijke Model Architectuur (GEMMA), zoals opgesteld door het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING).

Meer weten?

Wilt u meer werken? Maak een vrijblijvende afspraak met ons via +31 33 4627707 of info@maxdoro.nl of het onderstaande contactformulier. We denken graag met u mee voor de best passende oplossing.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?