Team as a Service

agile, mobile professionals die waarde brengen

De "mobiele revolutie" raast in de afgelopen jaren onverminderd door. De ontwikkelingen gaan op het gebied van mobiel dan ook razendsnel. Wij zijn een deskundige mix van strategen, designers, architecten, ontwikkelaars, test automation engineers, product owners en scrum masters op het gebied van het ontwikkelen van complexe mobiele apps. Samen ontwikkelen wij intuïtieve en vooruitstrevende producten voor onze klanten. Dat doen wij in Agile teams

Team as a Service

Maxdoro is ijzersterk in het bouwen van data-secure apps. Dat doen we goed, snel, professioneel en dedicated (als dat is gewenst). De kennis en expertise die we in huis hebben, stellen we in de vorm van Team as a Service beschikbaar aan bedrijven. Een Maxdoro Team as a Service levert zowel kennis binnen uw organisatie voor de lange termijn als direct een goed eindresultaat.

Mobile DevOps team

DevOps is een cultuur van communicatie en hechte samenwerking tussen verschillende rollen wat resulteert in een zelfstandig opererend team. Onze gepassioneerde mobiele architecten, app-, full stack- en test-automation ontwikkelaars zijn stuk voor stuk gedreven en op elkaar ingespeeld. Een Maxdoro DevOps team levert energie! Maar natuurlijk ook de kennis van de techniek alsmede de vaardigheden om het DevOps cultuur toe te passen in uw organisatie waar dat nodig is.

Wij begrijpen als geen ander dat het een hele opgave is om een compleet team van back-, front-, app- en fullstack ontwikkelaars in huis te hebben. Maar ook situaties waarbij er gewoon meer handen nodig zijn om dat ene product te kunnen lanceren. Maxdoro kan u dit uiteraard leveren. De kennis van de business en de behoefte van de uiteindelijke (eind)gebruikers heeft u, de klant, als geen andere in de smiezen. Door het Maxdoro DevOps team te combineren met uw eigen medewerker(s) ontstaat een dedicated en zelfsturend DevOps team met al zijn voordelen.

Meer weten?

Wilt u meer werken? Maak een vrijblijvende afspraak met ons via +31 33 4627707 of info@maxdoro.nl of het onderstaande contactformulier. We denken graag met u mee voor de best passende oplossing.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?