Stagiair: Customer Success Manager

Vanuit je opleiding (bij voorkeur Bedrijfskunde) heb je al veel geleerd over organisatieprocessen en je wilt graag leren hoe je dit in de praktijk inzet. Maxdoro is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen en verkopen van apps. Er zijn 3 apps waarmee je kennis gaat maken, maar voor 1 app ga je echt aan de slag: Incontrol.

Met Incontrol kan je al je formulieren, werkbonnen en rapportages digitaliseren. In de web-omgeving kan ieder denkbaar formulier worden gebouwd en via de Incontrol app kunnen deze formulieren op locatie worden ingevuld (online en offline). Vervolgens kunnen onze klanten (uit de installatiebranche, vastgoedbranche, tot aan de voedingsindustrie) van ieder ingevuld formulier een PDF-rapportage genereren, data ophalen vanuit andere softwarepakketten en de resultaten tonen in overzichtelijke dashboards.

In jouw rol als Stagiair: Customer Success Manager is het belangrijk dat je de processen van nieuwe en bestaande klanten begrijpt en dat je dit kan vertalen naar een oplossing in Incontrol. Zoals je weet hebben processen een input, een omzettingsprocedure en een output. In dat schematische stelsel wordt overal data verzameld. Omdat alles digitaal gaat kunnen we deze data gebruiken om de KPI's van een organisatie te meten in een dashboard. Dankzij je kennis vanuit jouw opleiding bedrijfskunde doorzie je snel wat voor de klant in dit proces belangrijk is en wat waardevol is in een Incontrol dashboard. Je krijgt hiervoor van ons een uitgebreid inwerktraject.

Wat zoeken wij in onze stagiair?

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en schrift.
  • Gevoel/sensitiviteit voor omgang met bestaande klanten en potentiële klanten.
  • Aanpakkers (proactief).

Wij zijn Maxdoro

Bij ons werken developers met The Best Mobile Brains; ambitieuze professionals met passie voor mobiele technologieën. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. Je kent ons mogelijk van onze eigen mobiele oplossingen (Incontrol, Inspect4All, InSZicht, eLabgids) en/of van onze klanten (zoals NS, Ahold, ABN AMRO, etc). De gedreven professionals van Maxdoro hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van mobiele efficiëntie. 

Waar ga jij je mee bezig houden?

Wie bij Maxdoro werkt, zit dicht bij het vuur. Wij behoren tot de top app-ontwikkelaars van Nederland en bij ons werk je samen met de beste mensen in hun vakgebied. Je gaat samenwerken met het Customer Success en Sales team. Wij vinden het echt tof als je opstaat en van je laat horen met je input of ideeën. Je maakt deel uit van onze club!

Hoe wij graag bijdragen aan jouw werkgeluk

We luisteren naar jouw behoeften en ambities en zorgen dat je gemotiveerd blijft en genoeg uitdagingen krijgt. Naast werk gaan wij samen lunchen, bijpraten, tafelvoetballen of een potje darten. De week sluiten we af met een gezellige borrel waar we ook even samen een biertje drinken. Wij organiseren regelmatig toffe uitjes, events of gaan we samen sporten. Denk hierbij aan samen bootcampen, wintersporten, samen op golfles en nog veel meer. Check onze jaarkalender op onze werken-bij pagina.

Dit bieden wij jou

  • Een goede stagevergoeding 
  • Goede begeleiding door ervaren professionals 
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen 
  • Een goede basis voor je toekomstige carrière 

‘Swipe right’ om met ons te matchen

Je past bij Maxdoro als je wilt behoren tot de beste in je vakgebied en je niet zomaar bij een app-developer om de hoek wilt stage-lopen. Wij zouden graag onder het genot van een goede bak koffie met jou willen sparren over waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waar jij je graag mee bezig zou willen houden.

Kom gerust bij ons API’s kijken 

Als we je interesse hebben gewekt dan hoef je echt niet gelijk met sollicitatiebrieven aan de slag. Neem gerust eerst contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen via 033 462 7707 of marieke.arendsen@maxdoro.nl. Marieke praat je graag bij over wat een stage bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Wel gelijk solliciteren? Klik dan gewoon op onze shiny sollicitatie-button of stuur je cv naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen. Marieke praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Marieke