Word jij straks onze nieuwe iOS Developer?

Maxdoro zoekt iOS Developers die niets liever doen dan het opzetten en bouwen van de beste apps. Die in hun carrière een nieuwe stap willen maken. Die veel passie hebben voor het vak en die met like-minded collega’s willen samenwerken, samen kennis delen en graag sparren over de wereld van tech, games en series. Ben jij dat? Then join our club!

Wij zijn Maxdoro

Bij ons werken developers met dé Mobile Brains; ambitieuze professionals met passie voor mobiele technologieën. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps.

Je kent ons mogelijk van onze eigen mobiele oplossingen (Incontrol, Inspect4All, InSZicht, eLabgids) en/of van onze klanten (zoals NS, Ahold, ABN AMRO, etc). De gedreven professionals van Maxdoro hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van mobiele efficiëntie.

Waar ga jij je mee bezig houden?

Wie bij Maxdoro werkt, zit dicht bij het vuur. Wij behoren tot de top app-ontwikkelaars van Nederland en bij ons werk je samen met de beste developers in hun vakgebied. Bij Maxdoro kan je werken aan onze eigen mobiele oplossingen of werk je aan projecten voor onze vooraanstaande klanten die ook grote mobiele ambities hebben. Hierbij werk je natuurlijk ook gelijk aan je eigen werkervaring en ambitie. Wij vinden het echt tof als je opstaat en van je laat horen met je input of ideeën. Je maakt deel uit van onze club!
De stack en tools waarmee je zeker gaat werken:

  • Swift/RxSwift 
  • SwiftUI 
  • Xcode 
  • Objective – C 
  • CI/CD 
  • UI- & Unit testing Agile-Scrum

Hoe wij graag bijdragen aan jouw werkgeluk

We luisteren naar jouw behoeften en ambities en zorgen dat je gemotiveerd blijft en genoeg uitdagingen krijgt. Naast werk gaan wij samen lunchen, bijpraten, tafelvoetballen of een potje darten. De week sluiten we af met een gezellige borrel waar we ook even samen een biertje drinken. Wij organiseren regelmatig toffe uitjes, events of gaan we samen sporten. Denk hierbij aan samen bootcampen, wintersporten, samen op golfles en nog veel meer. Check onze jaarkalender op onze werken bij pagina.
En natuurlijk niet onbelangrijk: we organiseren ook kennissessies, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen.

Voorwaarden waar jij gelukkig van wordt (en blijft)

Natuurlijk kunnen we hier een opsomming maken, maar vanzelfsprekend krijg jij bij Maxdoro een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Je krijgt bij ons ook gewoon de hele rambam. Ofwel het hele plaatje (primair en secundair). Tijdens de sollicitatieprocedure nemen we dit graag met je door en zullen we op basis van jouw kennis en ervaring je een passende aanbieding doen, verder maken we het graag bespreekbaar.

Interesse?

Klik dan gewoon op de sollicitatie-button of stuur je cv met motivatie naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek.

 

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/7

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/7

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/7

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/7

Technisch gesprek

We vragen je een technisch assessment te maken. Aansluitend voer je een gesprek met één van onze developers.

5/7

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

6/7

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

7/7

Onboarding

Op de eerste werkdag word je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Recruiter Patricia Sanchez. Patricia praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Patricia