Maxdoro zoekt innovatieve Android Developers!

Ben jij een Android Developer met een hart voor het bouwen van uitmuntende apps en klaar voor de volgende stap in je carrière? Sluit je dan aan bij Maxdoro, waar passie voor technologie en samenwerking centraal staan. Wij zoeken collega’s die zich willen onderdompelen in de wereld van technologie, games en series en die willen groeien binnen een team van gelijkgestemden.

Wij zijn Maxdoro

Als toonaangevend bedrijf in mobiele technologieën ontwikkelen wij innovatieve oplossingen zoals Incontrol, dé OpleverApp, eLabgids, Inspect4All en InSZicht, en werken we samen met vooraanstaande klanten. Ons team streeft ernaar de toekomst van mobiele efficiëntie vorm te geven.

 

Jouw rol bij ons

Je krijgt de kans om bij te dragen aan zowel onze interne projecten als aan oplossingen voor onze prestigieuze klanten.  Je zult werken met geavanceerde technologieën en trends in Android-ontwikkeling, waaronder ook AI en ML integraties. Dit biedt je de kans om jouw vaardigheden te verdiepen en bij te dragen aan zowel onze interne projecten als oplossingen voor onze prestigieuze klanten. Jouw inbreng en ideeën zijn cruciaal; je bent een essentieel onderdeel van ons team.

Als Android developer bij Maxd'oro ga je intern aan de slag met het doorontwikkelen van ons product Incontrol. Je gaat hierbij werken met de meest recente technologieën zoals Compose en Room. Daarnaast ben je ook mede verantwoordelijk voor het release proces van de app. Je zult samen gaan werken met een (klein) team van Android ontwikkelaars, maar staat ook in direct contact met andere ontwikkelaars, zoals Backend en iOS. Samen met dit team zorg je ervoor dat het product steeds beter wordt en denk je ook mee aan nieuwe features.Als Android Developer bij Maxdoro krijg je de kans om met de nieuwste ontwikkelingen in de branche te werken. Je zal zeker werken met o.a. Kotlin, Jetpack Compose, Json, CI/CD, Git, Agile, Scrum.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Competitief salaris: Afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • De 'hele rambam': Een uitgebreid pakket aan primaire en secundaire voorwaarden.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Kennissessies en ruimte voor groei.
  • Balans tussen werk en privé: Gezamenlijke lunches, teamactiviteiten, en sportevenementen.
  • Prettige werksfeer: Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en een open, collegiale sfeer.
  • Werkplezier bij Maxdoro: Een werkomgeving waar jouw mening telt, waar je werkt aan uitdagende projecten en waar werkplezier voorop staat. Bij Maxdoro vind je een balans tussen professionele groei en plezier, met regelmatige teamactiviteiten en een focus op persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Interesse?

Geïnteresseerd in deze uitdagende rol? Solliciteer direct via de sollicitatie-button of stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@maxdoro.nl. Voor vragen, neem contact op met Patricia Sanchez op 033 462 7707. 

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/7

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/7

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/7

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/7

Technisch gesprek

We vragen je een technisch assessment te maken. Aansluitend voer je een gesprek met één van onze developers.

5/7

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

6/7

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

7/7

Onboarding

Op de eerste werkdag word je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Recruiter Patricia Sanchez. Patricia praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Patricia