Marketing en Communicatie

Waarom gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Wij gebruiken uw gegevens, zodat we met u kunnen communiceren. Bijvoorbeeld over aanbiedingen, ontwikkelingen rondom de producten en diensten die u afneemt, carrièremogelijkheden en relevante events, roadshows en gebruikersdagen. Maar ook naar aanleiding van uw abonnement op onze nieuwsbrieven. Dit doen wij per telefoon, e-mail of post, tenzij u hiertegen bezwaar maakt.

Daarnaast gebruiken we uw gegevens voor onderzoeksdoeleinden en het uitvoeren van analyses, om onze communicatie en onze websites te verbeteren. Maxdoro gebruikt hiervoor diverse online applicaties van derde partijen, zoals Google Analytics en Google Tag Manager om zicht te krijgen op websitestatistieken, zoals bezoekersaantallen en best bezochte pagina’s. Zo kunnen wij de websites optimaliseren en beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers.

Maxdoro maakt gebruik van online advertentie mogelijkheden van Google Adwords en LinkedIn. Hierbij gebruiken deze partijen cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker aan Maxdoro.nl.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken informatie die u aan ons verstrekt, zoals naam, organisatie, functie, telefoonnummer en e-mailadres. Ook verwerken wij de informatie die wij verkrijgen via uw gebruik van onze diensten of het bezoek aan onze websites. Denk hierbij aan IP-adres, besturingssysteem en type browser. Wij verwerken ook uw voorkeuren voor bepaalde producten en diensten.

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?

Maxdoro behandelt persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Opgeslagen persoonsgegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van Maxdoro.

Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens?

De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op uw toestemming wanneer u instemt met direct marketing. Daarnaast beroept Maxdoro zich op het gerechtvaardigd belang.

Hoelang bewaren we uw gegevens?

We bewaren uw gegevens voor zolang deze nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of voor zolang wettelijk is toegestaan of totdat u uw toestemming intrekt.

Versie

20 juni 2018

Terug naar Privacy Policy

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?