InSZicht

Halte Werk digitaliseert handhavingsprocessen in zeven gemeenten

Handhavers en sociaal rechercheurs van Halte Werk gaan digitaal handhaven met InSZicht. Daarmee wordt InSZicht binnenkort in nog eens zeven gemeenten in Noord-Holland ingezet.

Halte Werk is de gezamenlijke sociale dienst van de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. Zij voeren de Participatiewet en bijbehorende regelingen uit voor deze gemeenten. De handhavers en sociaal rechercheurs zijn actief in de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Castricum, Heiloo, Bergen en Uitgeest.

Binnenkort starten we met de implementatie bij Halte Werk. Daarna zullen we trainingen geven aan handhavers en sociaal rechercheurs van Halte Werk. We wensen ze hierbij veel succes.

Met InSZicht kunnen handhavingsprofessionals slim, veilig en volledig digitaal handhaven en toezien op naleving van de Participatiewet, Wmo, Zorg en Jeugdzorg. Huisbezoeken, veldonderzoeken en waarnemingen worden met InSZicht digitaal uitgevoerd op een iPad of smartphone. Hiermee bouwen handhavers digitaal een dossier en wordt er na afronding van het onderzoek automatisch een rapport gegenereerd waar instanties een oordeel over kunnen geven. 

Verbinden met InSZicht Connect

Onlangs is de nieuwste versie van InSZicht gepresenteerd. Met InSZicht Connect kunnen we koppelingen maken met andere systemen, bijvoorbeeld met Suites van Centric. Zo worden gegevens uit Suites automatisch verwerkt in het dossier, maar kan verzamelde informatie uit een onderzoek ook automatisch in Suites worden verwerkt. 

Daarnaast hebben we in InSZicht Connect een Common Ground Library toegevoegd. InSZicht is altijd ontwikkeld volgens het principe van Common Ground. Samen met gebruikers hebben we InSZicht gebouwd tot een stabiel digitaal handhavingsplatform. De Common Ground Library is vanuit hetzelfde principe opgebouwd.

In de Library zijn templates voor brieven, formulieren en onderzoeken te vinden. Iedere InSZicht gebruiker kan deze templates toevoegen aan zijn eigen omgeving, maar deze ook aanpassen naar een nieuwe plek. Zo blijft de kennis binnen het platform, en hoeft niet iedere organisatie opnieuw het wiel uit te vinden.

Kom naar de InSZicht Roadshows

Wil jij samen met ons meedenken over de toekomst van InSZicht? Wil je kennismaken met de mogelijkheden van InSZicht Connect en andere handhavers binnen het sociaal domein ontmoeten? Kom dan langs op één van onze InSZicht Roadshows.

Opgeven voor een van de roadshows kan door een mail te sturen naar info@maxdoro.nl. Geef daarin aan van welke organisatie je bent en met hoeveel mensen je aanwezig bent op de roadshow. 

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?