Consultancy

We create a new efficiency

Bij Maxdoro hebben we jarenlang kennis, expertise en ervaring opgebouwd bij uiteenlopende klanten. Dit is terug te zien in onze producten en mensen. Deze expertise zetten wij graag in om ook uw organisatie vooruit te helpen.

Business consultancy

Processen verbeteren, handhaven en het verzamelen van data vragen om professionaliteit. Onze business consultants kunnen de professionaliteit binnen uw organisatie vertalen naar een praktisch uitvoerbare strategie die past bij uw organisatie. Er wordt eerst gekeken naar de wat- en waarom-vraag, voordat we antwoord kunnen geven op de hoe-vraag.

Technische consultancy

Bij Maxdoro staat de technologie centraal. Zonder onze vakkundige developers en programmeurs kunnen onze producten niet bestaan. Zij vertalen een doel naar een oplossing in de programmatuur. Dankzij de kennis en de ervaringen die zij hebben opgedaan, gaan zij geen uitdaging uit de weg. Wij kunnen deze kennis voor ons zelf houden, maar geven deze ook graag door. Daarom staan onze technische consultants ook voor u klaar.

Product consultancy

De producten van Maxdoro zijn een hulp binnen uw organisatie. Zo helpt InSZicht overheidsinstellingen en gemeenten bij het handhavingsproces, geeft Incontrol de controle over dagelijkse processen binnen organisaties en is de eLabgids het publicatieplatform voor in het lab. Onze product consultants zorgen ervoor dat deze platforms optimaal worden ingericht binnen uw organisatie. Zij spreken de taal van de ontwikkelaar en zijn daardoor de brug tussen uw organisatie en ons platform.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?