Word jij straks onze nieuwe Azure - .NET developer (consultancy)?

Doe jij niets liever dan het opzetten en bouwen met Azure cloud oplossingen? Wil jij met like-minded collega’s samenwerken, kennis delen en graag sparren over de wereld van tech, games en series? Then join our club!

Wat ga je doen:

Bij Maxdoro ga jij als consultant op projectbasis aan de slag bij topbedrijven, waar jij jezelf continu ontwikkelt en uitdaagt. Gemiddeld help je 1 á 2 opdrachtgevers per jaar met hun vraagstuk. Wanneer je bij een van onze klanten werkt aan verschillende producten, ben je ook onderdeel van hun team. De ervaringen die je daar opdoet, neem je mee terug naar Maxdoro. Jouw collega’s doen dat ook, zodat je regelmatig van gedachten kan wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software development.

De functie:

Als Azure /.NET developer ben je onderdeel van het developersteam dat verdeeld is onder consultancy en intern. Dit team bestaat uit een diversiteit aan developers.

Met behulp van Microsoft Azure cloud technologies ondersteun je onze klanten bij integratie van databronnen en processen, mobile business apps, managed services en/of data & identity security. Je bent dus verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van veilig en goed geconfigureerde operationele omgevingen op het Azure platform. Dit op een manier dat systemen onderhoudbaar en schaalbaar blijven.

Vaak verwerk je verzoeken voor het toevoegen van nieuwe features, ben je nieuwe modules aan het ontwerpen. Ook zal jij problemen oplossen in de backend van de producten van onze klanten of wanneer gevraagd de interne producten Incontrol, InSZicht en eLabgids.

Je bent betrokken in enkele en soms alle fases van de ontwikkeling; van ontwerp tot het testen en onderhouden van het eindproduct. In dit proces werk je samen met verschillende IT-stakeholders van een bedrijf en wordt de implementatie met hen afgestemd

Vaakgebruikte stacks

 • Programmeertaal: C#,
 • Frameworks: .NET 4.8, .NET 6, Xamarin
 • Databases: Microsoft SQL Server, CosmosDB, Azure Webapps, Azure Functions
 • Infrastructuur: zowel Azure als on-premise
 • Tools: Microsoft Visual Studio en Azure DevOps, Atlassian Jira
 • CI/CD pipelines met GIT in Microsoft Azure DevOps

Wat bieden wij jou

Jij kan het verschil maken bij onze opdrachtgevers door als consultant aan de slag te gaan, met een contract van Maxdoro. Bij ons kun je rekenen op uitdagende opdrachten bij gerenommeerde organisaties, zoals NS, Rijksmuseum, Ahold, ABN AMRO, etcetera. Afhankelijk van jouw ambitie, kennis, kunde en van de behoefte van onze opdrachtgevers maken wij de beste match.

Jij ontvangt:

 • Extra bonus indien je bij de klant werkt;
 • 8% vakantietoeslag van het bruto jaarsalaris;
 • 26 vakantiedagen op basis van een fulltime werkverband;
 • Mobiliteitsvergoeding, of de mogelijkheid om een leaseauto te rijden;
 • Ruime mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld het behalen van certificaten;
 • Laptop die bij jouw werkzaamheden past;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Toegang tot kennissessies en vele informele uitjes per jaar.

Wat jij komt brengen:

Jij weet antwoord te geven op vragen als: Wat is de beste Azure oplossing voor het probleem? Hoe ontwikkel je die? En hoe zit het met de beveiliging van apps en data?

 • Je weet je weg blindelings te vinden binnen het .NET Framework en hebt minimaal 3 jaar werkervaring als developer.
 • Jij bent in staat om zelfstandig nieuwe omgevingen op een Azure platform in te richten (door o.a. de juiste keuzes te maken op het gebied van storagetype, afhankelijk van het soort applicatie);
 • Je hebt kennis van of bent bekend met de bovengenoemde stacks;Je hebt een oog voor prestatie, stabiliteit en veiligheid en wilt de hoogste kwaliteit in code bereiken.
 • Je bent erop gericht om onze opdrachtgevers echt duurzaam verder te helpen, door slim gebruik te maken van tools, data en technologie;
 • Je bent altijd op zoek naar nieuwe technieken die je kunt gebruiken;
 • 36-40 uur beschikbaar en bereid om op afgesproken momenten op locatie van de opdrachtgever te werken.

Over ons

Wij zijn Maxdoro. Een innovatief en dynamisch IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren en realiseren van enterprise mobility oplossingen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Microsoft Azure integraties met de meest innovatieve technologieën voor native apps en software. Wij werken volgens de Agile methodiek zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. Je kent ons mogelijk van onze eigen mobiele oplossingen Incontrol, Inspect4All, InSZicht en eLabgids.

Op dit moment werken er +/- 35 professionals bij Maxdoro, zowel binnen de interne organisatie aan onze producten of als consultant bij onze opdrachtgevers.

Interesse?

Klik dan gewoon op de sollicitatie-button of stuur je cv met motivatie naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek.

 

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/7

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/7

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/7

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/7

Technisch gesprek

We vragen je een technisch assessment te maken. Aansluitend voer je een gesprek met één van onze developers.

5/7

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

6/7

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

7/7

Onboarding

Op de eerste werkdag word je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!