API Integration Developer

Als API Integration Developer doe je niets liever dan het opzetten en schrijven van complexe software. Bij voorkeur in een inspirerende omgeving waar je kan sparren met andere ervaren developers, maar ook kan kletsen met collega’s over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van tech, games en series.

***Living in the Netherlands and speaking the Dutch language is required***

Droom je van een baan waarin je niet alleen codeert, maar ook snel aan je carrière bouwt? Je krijgt de kans om te werken aan boeiende projecten die de grenzen van mogelijkheden verleggen. Daarnaast heb je de vrijheid om te experimenteren met cutting-edge technologieën. Wil jij deel uitmaken van dynamische teams en jouw stempel drukken op de toekomst van softwareontwikkeling? Dan is dit je kans. Solliciteer nu!

Je wordt onderdeel van ons Consultancy unit. Dit team bestaat uit diverse ontwikkelaars, die onze klanten ondersteunen bij het integreren van databronnen en processen, mobiele oplossingen, managed services en data & identity security. Als API Integratie developer krijgt je de kans om je expertise te tonen bij verschillende klanten in diverse branches, terwijl je blijft profiteren van de voordelen van een vast dienstverband met uitstekende salarispakket.

Wat ga je doen?

Als API Integratie Developer draag je bij aan het adviseren, ontwerpen, documenteren en analyseren van veilige API’s die je via het API-platform op een uniforme wijze publiceert. Je werkt nauw samen met team leden om databronnen en processen veilig en snel te integreren en te publiceren. Het publiceren van API’s vindt plaats door middel van het API platform bestaande uit bijvoorbeeld Microsoft Azure technologie, IBM Websphere MQ, en Swagger. Je krijgt bij onze opdrachtgevers vaak de vrijheid om je werk zelf in te vullen en krijgt veel ruimte om te experimenteren met nieuwe tools en methodes. Afhankelijk van jouw ambitie, kennis, kunde en van de behoefte van onze opdrachtgevers zorgen wij de beste match.

Wat heb je nodig?

 • Minimaal 2 jaar ervaring als API Integratie developer
 • Ervaring met .Net Core / C# ,Python
 • Hands-on ervaring met Docker, Kubernetes, Azure
 • Ervaring met het ontwikkelen en ontsluiten van API's (SOAP, REST, OAS) door middel API management
 • Bekent met het werken middels CI/CD pipelines
 • Ervaring met het ontwikkelen van web applicaties of REST API's is een pré
 • Sterke advies-, analytische en communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?

Bij ons kun je rekenen op uitdagende opdrachten bij gerenommeerde organisaties, zoals NS, Rijksmuseum, Ahold, ABN AMRO, Bol.com, Enexis, en meer. Afhankelijk van jouw ambitie, kennis, kunde en van de behoefte van onze opdrachtgevers zorgen wij de beste match.

 • Een vast dienstverband met een aantrekkelijk salaris en een uitstekend salarispakket
 • Extra aantrekkelijke bonus wanneer je bij de opdrachtgever werkt
 • Auto van de zaak
 • De kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen door ervaring op te doen bij diverse klanten in verschillende sectoren.
 • Een inspirerende en ondersteunende werkomgeving waarin teamwork en kennisdeling centraal staan
 • Projecten die variëren in omvang en complexiteit, waardoor je voortdurend wordt uitgedaagd

Wie is Maxdoro?

Bij ons werken gedreven professionals met sterke interesse voor software en mobiele technologieën. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende software.

Je kent ons mogelijk van onze eigen software oplossingen (Incontrol, InSZicht, eLabgids en dé OpleverApp) en/of van onze klanten (zoals NS, Ahold, ABN AMRO, etc). De gedreven professionals van Maxdoro hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van digitale efficiëntie.

We zijn een organisatie dat in de scale-up fase zit. Met ongeveer 40 collega's werken we hard aan het succes van de organisatie. Weinig is in beton gegoten. Processen en procedures bedenk je samen. De lijnen zijn kort en dat betekent dat het makkelijk is om kennis op te halen halen en informatie te delen. Ook beslissingen maken doen we vlot.

Hoe wij graag bijdragen aan jouw werkgeluk?

We luisteren naar jouw behoeften en ambities en zorgen dat je gemotiveerd blijft en genoeg uitdagingen krijgt. Naast werk organiseren wij regelmatig toffe uitjes en events of gaan we samen sporten.

En natuurlijk niet onbelangrijk: we organiseren ook kennissessies, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen.

Solliciteer nu!

Klik op de sollicitatie-button en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter Patricia Sanchez via 033 462 7707.

Reageer op deze functie

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 • Vergeet uw naam niet
 • E-mailadres is verplicht
 • Waarmee kunnen we u helpen?