Stage bij Maxdoro

ontdek je 'Drive to Explore'!

Vacatures stage

Bij Maxdoro wordt je elke dag opnieuw uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De sfeer is open, de lijnen zijn kort en als stagiair word je volledig betrokken in Agile projectprocessen en Scrum werkmethoden. Bij Maxdoro delen we onze kennis ook met jou! Hierdoor leer je elke dag nieuwe dingen en ontdek je wat je leuk vindt en/of wat bij je past. Je krijgt precies die uitdaging en begeleiding die je nodig hebt voor jouw toekomstige, succesvolle loopbaan. Lijkt je dat wat? Bekijk dan snel onze stage plaatsen hieronder.

Staat jouw stageplaats of -opdracht er niet bij, maar ben je er van overtuigd dat jouw skills en passies matchen met onze drive? Neem dan contact met ons op. We staan altijd open voor goede ideeën en nieuw talent! Mail of bel naar 033 462 77 07 en vraag naar met Marieke Arendsen.

 

Maxdoro biedt naast meeloopstages ook afstudeer- en onderzoekstages aan.

Development stage

Volg jij een HBO opleiding Technische Informatica of ICT en wil je een goede developer of app developer worden? Kom dan stage lopen in ons (app) development team. Hier is geen dag hetzelfde. In dit team wordt je continu uitgedaagd, geïnspireerd en verrijkt met nieuwe kennis op het gebied van mobiele app ontwikkeling.

Onze vacatures:

Design stages

Maxdoro levert apps en webapplicaties van hoge kwaliteit die vragen om een goed en strak design. Onze ontwikkelingen delen we graag met de wereld. Ook voor onze marketinguitingen is een strak design nodig. Zoek jij een (UI/UX) designstage bij een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in een hightech branche? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

Onze vacatures:

Projectmanagement en consultancy stages

Maxdoro levert producten, kennis en dienstverlening van hoge kwaliteit die organisaties helpen te versnellen en te transformeren. Om deze kwaliteit te waarborgen luisteren we goed naar onze klanten en spelen we in op hun continu veranderende behoeften. Om projecten tot een goed einde te brengen is projectmanagement en consultancy van hoge kwaliteit nodig. Wil jij leren zo’n goede projectmanager of productconsultant te worden? Kom dan stage lopen bij Maxdoro.

Onze vacatures:

Marketing en Sales stages

De snelle en hightech ontwikkelingen van Maxdoro delen we graag met de wereld. Op tal van nieuwe manieren zetten we onze producten duidelijk zichtbaar in de markt! Wil jij je Marketingcommunicatie-skills of Sales-skills ontwikkelen en ontdekken (of  bewijzen) wat wel werkt op het gebied van Online Marketing en Sales? Doe dan je stage bij Maxdoro!

Onze vacatures:

Administratieve stages

Maxdoro is een snel groeiende organisatie. Er gebeurt hier altijd wel wat. Onze prospects, klanten en leveranciers houden we graag tevreden en onze medewerkers fit en betrokken. Om dit alles in goede banen te leiden is een strak georganiseerd Office Management nodig. Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende stage als (Front Office) Management Assistente in een dynamisch bedrijf? Kom dan stage lopen bij Maxdoro.

Onze vacatures:

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?