Werken bij Maxdoro

ontdek je 'drive to explore'!

Amersfoort Eindhoven

Vacatures

Bij Maxdoro wordt je elke dag opnieuw uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De sfeer is open, de lijnen zijn kort en de mentaliteit is Agile. Hierdoor maken we snel grote stappen vooruit. Onze producten en projecten die we voor klanten maken groeien als kool én we leren we van elkaar. Jong van oud en oud van jong. Lijkt je dit wat? Bekijk dan snel onze vacatures.

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben je er van overtuigd dat jouw skills en passies matchen met onze drive? Neem dan contact met ons op. We staan altijd open voor goede ideeën en nieuw talent! Mail of bel naar 033 462 77 07 en vraag naar met Marieke Arendsen. 

Bekijk stage plaatsen

Mobile Engineering

Als app ontwikkelaar maak je elke dag opnieuw mooie dingen en wordt je continu uitgedaagd en verrijkt met nieuwe kennis op het gebied van mobiele app ontwikkeling. Die waardevolle kennis geven we onderling door. Van en aan collega’s in Eindhoven en Amersfoort, maar ook aan klanten. Het kan dus zijn dat je via ons bij een grote klant (in jouw regio) wordt geplaatst om je kennis te delen en bij te dragen aan hun succes. Hierdoor durven we te zeggen “we create, grow and expand mobile brains”, zowel intern als extern. Interesse? Bekijk onderstaande vacatures. 

 

Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar.

Development

Naast apps ontwikkelen we ook back-end systemen, websites en webapplicaties. Dat doen we dedicated, in een gemixt team. De sfeer is open en de lijnen kort. Wel helpen elkaar en we bouwen op elkaar. Wil jij ons team van ontwikkelaars komen versterken? Bekijk dan onderstaande vacatures.

 

Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?