Werken bij Maxdoro

Vacatures in Amersfoort

Join our team.

Kom je werken bij Maxdoro? Dan ben jij het middelpunt. Wij leggen de focus op de wensen van onze developers. Of je nu bij ons aan een van onze eigen producten werkt of bij een van onze opdrachtgevers, we zoeken altijd een klus die past bij de ambities die jij hebt. Zo staat jouw professionele ontwikkeling centraal.

Bij Maxdoro werken we in een informele sfeer, waar je met je collega’s Agile samenwerkt aan de nieuwste technologieën. Tijdens interactieve kennissessies blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van development. Daarnaast genieten we elke dag samen van een heerlijke lunch, kan je anderen uitdagen voor een potje tafelvoetbal of darten en gaan we regelmatig met elkaar sporten.

 

Bekijk de vacatures Bekijk stage plaatsen

Ontwikkel met plezier

Bij Maxdoro werk en ontwikkel je samen met collega’s aan verschillende producten. Wij vinden het belangrijk dat je dit met plezier doet. Het gaat erom dat je uitgedaagd wordt binnen een omgeving waar jij je comfortabel voelt. 

Daarom staat naast productontwikkeling ook jouw individuele ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel. Wil jij je graag verdiepen binnen een specifieke richting? Dan is dat mogelijk! Wil je juist meer de breedte in? Ook dan denken we met je mee. Bij Maxdoro sta je er niet alleen voor. Samen staan we sterk! 

 

Samen voor succes

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij Maxdoro. De werkzaamheden die je uitvoert en de collega’s waar je mee samenwerkt moeten voor jou een vertrouwelijke plek zijn. 

Wanneer je bij een van onze klanten werkt aan verschillende producten, ben je onderdeel van een team. De ervaringen die je daar opdoet, neem je me terug naar Maxdoro. Jouw collega’s doen dat ook, zodat je regelmatig van gedachten kan wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software development. 

Ons hoofdkantoor wordt zo de thuisbasis. Op deze plek kan je van gedachten wisselen en sparren over vak-gerelateerde zaken die spelen bij jouw werkzaamheden. Dit gebeurt tijdens een interactieve kennissessie, die we altijd afsluiten met een gezellig borrel. Op deze wijze informeren we elkaar en gaan we samen voor succes.

Interesse?

Voel jij je aangetrokken tot wat wij doen en hoe we dat doen? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar onze recruitmentafdeling, via sollicitatie@maxdoro.nl. Of bel naar 033 462 77 07.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?