Remco - Technical lead & Senior Android developer

Werken bij Maxdoro

Remco werkt als Technical Lead en Android Developer via Maxdoro aan een mooie opdracht bij een grote verzekeraar. Maar hij is ook ambitieus in zijn ontwikkeling.

Hoe ben je bij maxdoro begonnen?

"In januari 2018 ben ik gestart bij Maxdoro. Al heel snel ben ik aan een opdracht begonnen bij een grote verzekeraar waar ik een Lead Android rol heb."

Waarom heb je destijds gekozen om voor Maxdoro te werken?

"Ik was toe aan een volgende stap. Als developer heb je behoorlijk wat opties en het was dan ook niet makkelijk in het begin om hier een goede keuze in te maken. Tot ik in contact kwam met Maxdoro. Vanuit de gesprekken kreeg ik een zeer goede indruk en met name de positiviteit en energie hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn keuze. De mogelijkheden die Maxdoro biedt, sluiten goed aan op mijn ambitie. Er wordt geluisterd naar je en dat heeft mij eigenlijk vanaf het begin een goed gevoel gegeven."

Hoe was je eerste opdracht?

"Al snel na mijn indiensttreding ben ik gestart bij een grote verzekeraar als Lead developer Android. Het mooie aan deze opdracht is dat ik een directe impact heb en dat we als team een app ontwikkelen wat ook echt door de gebruiker veelvuldig wordt gebruikt. Dat is waar je het als developer voor doet. Verder vond ik het heel gaaf dat ik met Kotlin kon gaan werken, in mijn ogen een programmeertaal met zeer veel potentie voor de toekomst. Daarnaast past deze rol mij zeer goed, doordat ik mijn vergaarde kennis en vaardigheden kan inzetten en verder heb kunnen ontwikkelen." 

En hoe wil je nu verder?

"Ondanks dat ik nu goed op mijn plek zit zal deze opdracht uiteraard niet voor altijd zijn. Daarnaast heb ik de ambitie om naast mobile development meer te gaan doen met data science. Het is dan ook erg fijn voor mij dat ook op dit vlak Maxdoro met mij meedenkt. Ik heb in de afgelopen maanden verschillende machine- en deeplearning trainingen kunnen volgen. Het zou fantastisch zijn als ik dit kan combineren in een volgende opdracht." 

Tot slot

"Wat ik naast het professionele aspect zeer waardeer aan Maxdoro is de betrokkenheid. Dit voel ik niet alleen vanuit de leiding maar ook van collega’s. Men denkt echt met je mee, of het nu om je wensen binnen opdracht gaat of aandacht voor persoonlijkere zaken, de betrokkenheid voel je."

 

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?