Stage Scrum Master

Heb jij talent voor organiseren en faciliteren? En wil je meer leren over Agile werken met projectmanagementmethoden als Scrum? Kom dan stage lopen bij Maxdoro als Scrum Master!

Over Maxdoro

Maxdoro is een betrouwbare en ervaren ‘mobile company’ met een Agile mindset. We maken native apps met bijpassende back-end oplossingen voor o.a. overheid, zorg, vastgoed en sportaccommodaties. Onze mensen en mobiele oplossingen helpen klanten om volledig digitaal en efficiënt te werken en geven inzicht in het verbeteren van hun veiligheids-, kwaliteits- en bedrijfsprocessen.

Maxdoro is ’driven to explore’: elke dag opnieuw dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen en te gaan voor het maximaal haalbare, om zo samen met het team tot de meest optimale digitale oplossing te komen. Je wordt daarin begeleid door de beste professionals in hun vakgebied. Onze kantoren bevinden zich in Eindhoven en Amersfoort. Tijdens je stage zal je werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Trots op onze mensen

We zijn ons ervan bewust dat bedrijfsdoelstellingen niet alleen door technologie kunnen worden gerealiseerd. Het begint met onze mensen: de professionals achter Maxdoro die samen oplossingen ontwikkelen om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Daarom zijn we in de eerste plaats trots op ons team: enthousiaste ontwikkelaars die onze klanten faciliteren in onmisbare data, potentiele omzetgroei en effectief en efficiënt werken.

Kennis delen

In deze snel veranderende wereld draait alles om kennis en ervaring. Daarom delen we onze kennis over app ontwikkeling met (young) professionals en onze klanten in de Maxdoro App Academy in de vorm van workshops, inspiratiesessies, hackathons trainingen en toptalentprogramma's.

De stage:

Als Scrum Master Stagiair(e) bij Maxdoro werk je samen met onze Projectmanager in het managen van één of meerdere Scrum projecten. Je richt de juiste processen en Scrumborden in op Jira en zorgt ervoor dat projecten soepel verlopen. Je baant de weg vrij voor onze gedreven Scrum Teams door alles voor ze te faciliteren wat ze nodig hebben om een sprint binnen de gestelde tijd tot een goed eindresultaat te brengen.    

Maxdoro biedt naast meeloopstages ook
afstudeer- en onderzoekstages Scrum Master aan.

Binnen al onze stagevormen zijn combinaties mogelijk. Combineer bijvoorbeeld een onderzoek met het opdoen van werkervaring, waarbij je 50% van je tijd besteedt aan je onderzoek en 50% meedraait als Junior Scrum Master. Ook andere varianten zijn mogelijk. Alles is bespreekbaar. Daag ons maar uit!

Wij zoeken studenten die:

 •          het 3e of 4e jaar van een HBO opleiding volgen;
 •          een passie hebben voor software (en app) ontwikkeling;
 •          een goede focus en heldere blik op projecten hebben;
 •          beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden;
 •          een transparante werkwijze hanteren.

Dit bieden wij jou:

 • een goede stagevergoeding conform richtlijnen;
 • goede begeleiding door ervaren professionals;
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen en je voorkeuren te ontdekken;
 • een goede basis voor je toekomstige carrière.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je reactie met CV naar sollicitatie@maxdoro.nl, t.a.v. Marieke Arendsen. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen of bellen naar
033 462 77 07.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 • Vergeet uw naam niet
 • E-mailadres is verplicht
 • Waarmee kunnen we u helpen?