Stage Product Consultant

Vind jij het leuk om mensen voor je te winnen en ze te overtuigen van dat waar jij in gelooft? Maak jij toffe productpresentaties, leg je makkelijk contact en word je enthousiast van apps? Kom dan stage lopen bij Maxdoro!

Over Maxdoro

Maxdoro is een betrouwbare en ervaren ‘mobile company’ met een Agile mindset. We maken native apps met bijpassende back-end oplossingen voor o.a. overheid, zorg, vastgoed en sportaccommodaties. Onze mensen en mobiele oplossingen helpen klanten om volledig digitaal en efficiënt te werken en geven inzicht in het verbeteren van hun veiligheids-, kwaliteits- en bedrijfsprocessen.

Maxdoro is ’driven to explore’: elke dag opnieuw dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen en te gaan voor het maximaal haalbare, om zo samen met het team tot de meest optimale digitale oplossing te komen. Je wordt daarin begeleid door de beste professionals in hun vakgebied. Onze kantoren bevinden zich in Eindhoven en Amersfoort. Tijdens je stage zal je werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Trots op onze mensen

We zijn ons ervan bewust dat bedrijfsdoelstellingen niet alleen door technologie kunnen worden gerealiseerd. Het begint met onze mensen: de professionals achter Maxdoro die samen oplossingen ontwikkelen om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Daarom zijn we in de eerste plaats trots op ons team: enthousiaste ontwikkelaars die onze klanten faciliteren in onmisbare data, potentiele omzetgroei en effectief en efficiënt werken.

Kennis delen

In deze snel veranderende wereld draait alles om kennis en ervaring. Daarom delen we onze kennis over app ontwikkeling met (young) professionals en onze klanten in de Maxdoro App Academy in de vorm van workshops, inspiratiesessies, hackathons trainingen en toptalentprogramma's.

De stage:

Tijdens deze stage draai je mee in het productconsultancyteam. Je schakelt tussen onze producten (Inspect4All, InSZicht en eLabgids), leads en klanten. Je  ondersteunt onze consultants bij het testen en doorvoeren van productverbeteringen, maakt concurrentieanalyses en geeft advies over nieuwe markten en doelgroepen om onze producten aan de man te brengen.

Maxdoro biedt naast meeloopstages ook afstudeer- en onderzoekstages Product Consultancy aan.

Binnen al onze stagevormen zijn combinaties mogelijk. Combineer bijvoorbeeld een onderzoek met het opdoen van werkervaring, waarbij je 50% van je tijd besteedt aan je onderzoek en 50% meedraait als Junior Consultant. Ook andere varianten zijn mogelijk. Alles is bespreekbaar. Daag ons maar uit!

Wij zoeken jou als je:

 • op dit moment een 3e of 4e jaars HBO-opleiding volgt;
 • een mobile mindset en affiniteit met IT hebt;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • weet wat Scrum inhoud en wil leren hoe Agile te werken.

Dit bieden wij jou:

 • een goede stagevergoeding conform richtlijnen;
 • goede begeleiding door ervaren professionals;
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen en je voorkeuren te ontdekken;
 • een goede basis voor je toekomstige carrière.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je reactie met CV naar sollicitatie@maxdoro.nl, t.a.v. Marieke Arendsen. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen of bellen naar
033 462 77 07.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 • Vergeet uw naam niet
 • E-mailadres is verplicht
 • Waarmee kunnen we u helpen?