Word jij onze nieuwe Junior Accountmanager stagiaire?

Ben jij een enthousiaste commercieel-economische student die zich wil ontwikkelen op het gebied van accountmanagement? Vind jij het leuk om software te verkopen en proberen deals te sluiten? Dan bieden wij jou een toffe uitdaging!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) ben je onderdeel van ons salesteam dat verantwoordelijk is voor de acquisitie en het binnen halen van new business betreft onze producten.

Jij gaat ondersteuning bieden op operationeel vlak bij het voorbereiden van sales activiteiten zoals leads voorbereiden, acquisitietelefoontjes plegen, emails versturen, offertes opstellen, demo’s geven en het onderhouden van ons klanten informatie-systeem. Daarnaast denk je mee over de up- en cross-sell van bestaande klanten. Dit zorgt voor een leuke afwisseling.

Het is een interessante uitdaging om binnen onze werkomgeving met een diversiteit aan mensen te schakelen. Je hebt veel contact met klanten en collega's en dat maakt het dynamisch. Uiteraard helpen wij jou je weg te vinden en leren wij jou de kneepjes van het vak. Om erachter te komen wat de wensen en behoeften zijn binnen de klantenkring van Maxdoro, zorgen wij ervoor dat je voldoende knowhow beschikt van de software dat we zelf maken.

Over het team

Je vormt samen met 4 andere collega’s het sales- en marketingteam. Het team maakt samen met andere teams onderdeel uit van onze organisatie. Bedrijfsgrootte is +/- 40 FTE.

Over Maxdoro

Wij zijn een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van enterprise cloud-oplossingen van zowel web- als mobiele applicaties. Wellicht ken je ons al van onze Incontrol, eLabgids, InSZicht en Dé Opleverapp. Daarnaast werken een deel van onze developers op consultancybasis bij onze klanten.

Kwaliteit is de basis van ons bestaansrecht. De gedreven vakmensen van Maxdoro hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van efficiency. Onze klanten slimmer en efficiënter laten werken door middel van het gebruik van onze oplossingen of de inzet van onze mensen. We zijn een scale-up en dat betekent o.a. geen strak omlijnde regels en beleid.

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent student aan een commercieel-economisch/sales gerichte opleiding op mbo 4- of hbo-niveau, zoals internationale handel, commerciële economie, of bedrijfskunde;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
  • Je hebt talent voor het herkennen van sales-signalen;
  • We verwachten dat je minimaal 4 dagen in de week naar kantoor in Amersfoort komt.

Dit hebben wij jou te bieden! 

Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand.

Als stagiair(e) bij Maxdoro krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij begeleid door collega’s met relevante ervaring binnen jouw vakgebied. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uitmaken van het team. Je krijgt bij ons veel bewegingsvrijheid en dit betekent dat je veel verantwoordelijkheid kan dragen. Hierdoor heb je impact, kun je jezelf ontwikkelen en groeien wij als team.

Je doorloopt bij aanvang het Maxdoro onboardings-programma. Dit programma bestaat uit het kennis maken met de teams en teamleden, de cultuur, een training over het product en het bekend worden met diverse klantprocessen. Na de training ben je klaargestoomd om een succes van jouw stage binnen Maxdoro te maken.

Wil jij deze stage?

Klik gewoon op de sollicitatie-button.

Heb je vragen? Neem gerust eerst contact op met onze recruiter Patricia Sanchez via 033 462 7707.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Recruiter Patricia Sanchez. Patricia praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Patricia