Senior Online Marketeer

Wil jij werken bij een scale-up die als doel heeft om zowel in Nederland als in Europa te groeien? Stap in de snelrijdende trein van Maxdoro! Bij ons lever je een zichtbare bijdrage aan de verdere groei van onze organisatie. Geen handleidingen of standaardprocessen: de manier hoe jij goede resultaten boekt bepaal je bij ons zelf.

Over ons

Bij Maxdoro staan we bekend als specialisten in cloud native development. Onze gedreven professionals hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van mobiele efficiëntie.  Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps.

De functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren online marketeer B2B die onze online marketingstrategie gaat neerzetten en een roadmap gaat maken voor het uitbouwen van het succes van Maxdoro. Naast het uitdenken van je plan van aanpak zal je ook hands-on bezig zijn. Het uitvoeren van het plan en het doorvoeren van optimalisaties om het hoogste conversiepercentage te bereiken is jouw voornaamste doel. Wij hebben als doel om te groeien en vervolgens de Europese markt te veroveren.

 • Als Online Marketeer ga jij de sales opdrijven en de verkoop van onze producten vertalen naar een bijbehorende online strategie. Omdat we ook de Europese markt willen bestieren bedenk jij met jouw kennis en ervaring een gedegen plan voor zowel de Nederlandse markt, als de Europese markt.
 • Jij maakt doordachte concepten en campagnes om het online-effect van de verkoop van onze producten te vergroten;
 • Ook zal jij je bezig gaan houden met het ontwikkelen en doorvoeren van advertentieplannen op basis van gedegen zoekwoordenonderzoek;
 • Het analyseren en doorontwikkelen van (afgelopen) campagnes en mailflows;
 • Je draait A/B tests op de website, met advertenties en inmails;
 • Je denkt nurture flows uit om leads naar klanten te converteren.

Wat jij meebrengt

 • Om concurrerend te blijven en te groeien zijn we op zoek naar creatieve, bekwame en ambitieuze mensen zoals jij, om zich bij ons aan te sluiten;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (elke andere wereldtaal is een pluspunt);
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als online marketeer in een B2B omgeving;
 • Je bent in staat en vindt het leuk om zowel strategisch als tactisch en operationeel bezig te zijn. Ofwel je bent goed in jouw expertise en verliest het grotere plaatje niet uit het oog;
 • Je hebt goede kennis van en ervaring met SEO en SEA;
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en kan zelfstandig werken;
 • Je bent goed in plannen en prioriteiten stellen.

Dit krijg je ervoor terug

Je staat aan de voet van de doorontwikkeling van onze online marktstrategie. Rem eraf en gas erop! Je krijgt de ruimte om je visie te geven en kennis in te zetten op het gebied van online marketing. Iets waar je op trots op kan zijn. Je komt te werken bij een snelgroeiende platte organisatie en maakt deel uit van ons commercieel team van InControl. Op dit moment werken er +/- 35 professionals bij Maxdoro, zowel binnen de interne organisatie aan onze producten of als consultant bij onze opdrachtgevers.

Jij ontvangt:

 • Een contract voor onbepaalde tijd, ofwel vast dienstverband;
 • Een salaris tussen €4.000,- en €5.000,- per maand, afhankelijk van wat je komt brengen qua kennis en kunde;
 • 8% vakantietoeslag van het bruto jaarsalaris;
 • 26 vakantiedagen;
 • Laptop en telefoon;
 • Reiskostenvergoeding per km of OV-businesscard;
 • Ruime mogelijkheden voor professionele ontwikkeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Toegang tot vele informele uitjes per jaar samen met een klein en informeel team.

Til jij onze organisatie naar het volgende niveau?

Klik dan gewoon op de sollicitatie-button of stuur je cv met motivatie naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek.

Als we jouw interesse hebben gewekt, maar je hebt nog vragen. Neem gerust eerst contact op met onze recruiter Patricia Sanchez via 033 462 7707.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Recruiter Patricia Sanchez. Patricia praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Patricia