We creëren de toekomst van efficiëntie

Gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele oplossingen

Onze identiteit

Maxdoro is een technologiebedrijf dat werkt aan de toekomst van efficiëntie. Wij weten wat er nodig is om processen binnen organisaties te verbeteren. Dat doen we door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. Als koploper in de Nederlandse markt creëren we toekomstbestendige oplossingen voor bedrijven, organisaties en (semi-) overheden.

Bij Maxdoro werken vakmensen met een passie voor mobiele technologieën. In overleg met onze klanten bieden zij oplossingen, trainingen en advies. Door de focus te leggen op de ontwikkeling van onze medewerkers en producten kunnen we voorop blijven lopen in een sector die constant in beweging is. Zo kunnen wij onze klanten efficiënter en slimmer laten werken.

 

Kennismaken met Maxdoro?

Producten

Met de producten van Maxdoro worden processen binnen organisaties efficiënter en inzichtelijker. InSZicht biedt overheidsinstellingen en gemeenten innoverende oplossingen bij handhavingsprocessen. Met Incontrol verbeteren bedrijven hun bedrijfsprocessen zodat ze efficiënter en slimmer kunnen werken. De eLabgids is een publicatieplatform voor referentiewaarden, protocollen, nieuws en contacten in het lab.

Meer weten over onze producten?

Consultancy

Het doorvoeren van grote veranderingen binnen uw organisatie kan een lang, ingewikkeld en spannend proces zijn. Daarom bieden wij bij Maxdoro de vakkundigheid die u hierbij nodig heeft. Onze consultants en technici staan voor u klaar om uw organisatie vooruit te helpen. Daarmee haalt u de kennis en expertise die wij bij Maxdoro hebben ook zelf in huis.

Meer weten over onze expertise?

Onze klanten

De producten van Maxdoro worden gebruikt door bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen en zorgorganisaties. Met ieder van hen bouwen wij een duurzame relatie op. Wordt u de volgende?

Overheid & semi-overheid

Commerciële en niet-commerciële instanties

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?