Meewerk-Afstudeerstage Business Development

Heb jij altijd al willen werken in een innovatieve, informele, transparante en leergierige organisatie? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en talentvolle student die niet alleen moet afstuderen maar ook barst van de nieuwe ideeën en kennis. Kom jij je kennis met ons delen?

Je krijgt de kans om mee te werken met het gedreven Business Development team van Maxdoro. We dagen je uit om jezelf te onderscheiden. Door de keuze uit verschillende uitdagende projecten krijg jij een breed beeld van onze organisatie en de afdeling en kun jij het verschil gaan maken in dit innovatieve team. We geven je graag een indruk van de mogelijke projecten waarin jij als student een rol in kan gaan spelen.

Ons product Incontol (https://getincontrol.eu) heeft een "Vertical approach", wat betekent dat we in specifieke markten digitale producten ontwikkelen en aanbieden. Door jouw marktonderzoek help je mee met het verzamelen van de wensen en behoeften van de diverse markten. Je presenteert jouw marktonderzoek en business plan aan het managementteam. Zijn jouw nieuwe ideeën haalbaar en interessant voor onze organisatie dan implementeren we ze graag samen met jou.

Dit ga je doen:

go-to-market begeleiden van nieuwe oplossingen;
content maken (presentaties, LinkedIn campagnes, landingspagina’s, nieuwsbrieven, etc.) voor huidige en nieuwe oplossingen in samenwerking met onze marketing en designafdeling;
business modellen & waarde proposities helpen opstellen (doelgroep, koper en waardepropositie bepalen, marketing en promotie opzetten);
personalia en customer journeys helpen opstellen;
acquisitielijsten opstellen;
helpen bij het opstellen van business cases;
klantinterviews afnemen en verwerken tot inzichten en klantcases;
koude en warme leads benaderen;
presentaties geven aan prospects;
bijvoorbeeld het helpen opstellen, uitvoeren & rapporteren van inzichten middels een online campagne, trends analyses, een landing page opzet maken, Press Releases, prototypes helpen maken etc. 

Dit zijn wij

Wij zijn Maxdoro. Een innovatief en dynamisch software bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van enterprise oplossingen die cruciale operationele processen efficiënter, sneller en veiliger maken. Wij zijn een Microsoft Gold Partner en is daarnaast gecertificeerd volgens de ISO27001 normen. Kwaliteit is de basis van ons bestaansrechten. De gedreven vakmensen van Maxdoro hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van efficiency.

Hier kom je te werken

Op kantoor hebben we een informele sfeer die ligt tussen werk en ontspanning waar je met je collega’s Agile samenwerkt aan de nieuwste technologieën. We hebben een woonkamer waar we samen lunchen, bijpraten, tafelvoetballen of een potje darten. De week sluiten we af met een gezellige borrel. Wij organiseren regelmatig uitjes, events, en gaan we wekelijks samen sporten. Niet onbelangrijk: we organiseren ook regelmatig kennissessies, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Dit bieden we jou

Je krijgt de begeleiding van een ervaren professional die samen met jou gaat kijken welke opdracht(en) het beste bij jou past en paraat staat voor het beantwoorden van elke vraag die je hebt. Daarnaast krijg je voor je afstudeerstage een stagevergoeding van € 450,00.

Dit ben jij

We kunnen nu een hele lange lijst maken van de kennis die je moet hebben, maar eigenlijk willen we gewoon van je weten wat jij allemaal kan. Onze ideale kandidaat voldoet aan het volgende:

  • Affiniteit met software en marketing
  • Powerpoint skills is een must (hoog niveau, en gevoel voor styling en presentaties overbrengen
  • Excel skills is een must (medium ervaring, in ieder geval draaitabellen skills en grafieken om data sets te visualiseren)
  • Zelfstandig en pro-actief te werk kunnen gaan
  • Ervaring met SaaS (marketing), Design Sprints en Google Adwords is een pré
  • Opleidingsindicaties (HBO/WO); Commerciële Economie, Technische Bestuurskunde, Bedrijfseconomie, Bestuurskunde, Economics and Business, Economie, International business and Management studies, Marketing, Entrepreneurship,
  • Business Innovation

Interesse?

Stuur dan je cv met motivatie naar ons toe via sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek.

Wil je niet gelijk solliciteren, heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen via 033 462 7707 of marieke.arendsen@maxdoro.nl. Marieke praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

stuur nu je motivatie

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?