Business Intelligence Consultant

Bij Maxdoro zijn we op zoek naar een business intelligence consultant die verantwoordelijk wordt voor data-analyse en visualisatie voor onze bestaande klanten en nieuwe opdrachtgevers. Binnen ons consultancy-afdeling op het gebied van softwareontwikkeling, cloudmigratie en data visualisatie, zijn we op zoek naar iemand die ons consultancy-team komt versterken.

Functieomschrijving

Als business intelligence consultant speel je een essentiële rol in het verbeteren van de data-uitbuiting bij onze klanten. Je voorziet hen van de juiste informatie, zoals financiële data, werkprocessen en marktsituaties, om hen te helpen bij het nemen van beslissingen, het formuleren van beleid en het verbeteren van processen. Je voert analyses uit en ontwikkelt dashboards om conclusies te visualiseren. Daarnaast genereer je ideeën die onze klanten helpen bij het verbeteren van hun producten en diensten.

Je werkt zelfstandig aan opdrachten bij de klant, echter werk je daar vaak nauw samen met de andere teams zoals data engineers, data analisten, sales en/of marketing. Daarnaast neem je regelmatig deel aan afstemming en overleg in de bestuurskamer.

Taken:

 • Bepalen van de beste methode voor het analyseren van data en het visualiseren van conclusies;
 • Analyseren van data en deze op een effectieve manier inzetten in een BI-programma.
 • Ontwikkelen van dashboards;
 • Input leveren voor het (big) data-developmentteam;
 • Het vertalen en beargumenteren van de informatie en wat men moet verzamelen, genereren of oplossen.

Over ons

Bij Maxdoro staan we bekend als specialisten in native app development. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. Je kent ons mogelijk van onze eigen mobiele oplossingen Incontrol, Inspect4All, InSZicht, eLabgids en Dé Opleverapp. Dat zijn onze eigen producten.

We leveren ook consultancy op het gebied van software development, cloud migratie en data visualisatie. Denk aan grote banken en verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen, logistieke bedrijven, e-commerce, etc.

Je komt te werken bij een snelgroeiende platte organisatie en maakt deel uit van ons consultancy team. De lijnen zijn kort en dat betekent dat het makkelijk is om kennis op te halen en informatie te delen. Ook beslissingen maken doen we vlot.

Wat jij meebrengt:

 • Als Business Intelligence (BI) Consultant voel je je helemaal thuis op het grensvlak tussen business en IT en je weet als geen ander wat data kan betekenen voor bedrijfsprocessen;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als Business Intelligence consultant of ander soortgelijke rol;
 • Jij bent kundig met rapportages en dashboards;
 • Je hebt basiskennis van datawarehouseconcepten en ETL(Extract, Transform, Load)-processen;
 • Je kunt uitstekend communiceren in de Nederlandse taal.

 

Dit krijg jij ervoor terug:

 • Een vast maandsalaris tussen €3.200,- en €4.200,- per maand, afhankelijk van jouw kennis en kunde;
 • Extra bonus wanneer je aan een project bij de opdrachtgever werkt;
 • 8% vakantietoeslag van het bruto jaarsalaris;
 • 26 vakantiedagen op basis van een fulltime werkverband;
 • Mobiliteitsvergoeding of de mogelijkheid om een leaseauto te rijden;
 • Ruime mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld het behalen van certificaten;
 • Laptop die bij jouw werkzaamheden past;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Toegang tot kennissessies en vele informele uitjes per jaar.

Je doorloopt bij aanvang een korte Maxdoro onboardings-programma. Dit programma bestaat uit het kennis maken met de organisatie, teams en teamleden en de cultuur

Interesse?

Klik op de sollicitatie-button en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek.

Als we jouw interesse hebben gewekt, maar je hebt nog vragen. Neem gerust eerst contact op met onze recruiter Patricia Sanchez via 033 462 7707.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Recruiter Patricia Sanchez. Patricia praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Patricia