Maxdoro App Academy

We create, grow, expand and share mobile brains.

Wij geloven in knowledge sharing: kennis groeit door hem te delen. Onze missie is dan ook 'waarde brengen door kennis te delen'. Al sinds 2010 ontwikkelt Maxdoro mobiele applicaties. De kennis en expertise in native, data-safe app ontwikkeling die wij sindsdien hebben opgebouwd, delen we al geruime tijd met gerenommeerde organisaties in tal van grote projecten. Wij dragen onze kennis graag op een effectieve manier over op onze klanten.

In de Maxdoro App Academy ontwikkelen we mobile brains. We trainen, adviseren, begeleiden en leiden developers in hoog tempo op, om nog beter te worden in hun vakgebied. Regelmatig deelt een Maxdoro App Professional de nieuwste ontwikkelingen, trends, technieken en inzichten in zijn of haar vakgebied met andere App Professionals. Zowel developers van Maxdoro als developers van onze klanten. Naast deze semi-open trainingen zetten we uitsluitend voor leden van ons eigen team ook inspiratiesessies en een TopTalent programma in voor het delen en laten groeien van kennis.

Trainingen

Onze Mobile Professionals, en vaak ook de developers van onze klanten, hebben altijd honger naar meer. Meer kennis over native app ontwikkeling, meer inspiratie in de vorm van case studies en meer specifieke kennis over bijvoorbeeld Test Automation. In de Maxdoro App Academy wordt deze honger gestild. Eens per maand komen zowel onze eigen developers als de developers van onze klanten bijeen om nieuwe kennis en inspiratie dedicated op elkaar over te dragen. De in-house trainingen worden gegeven door onze senior developers of externe experts in dit vakgebied. Trainingen worden dus veelal in groepsverband gegeven, maar ook 1 op 1, on-the-job over gedragen. In dat laatste geval wordt kennis direct toegepast en overgedragen door intensief met en naast elkaar samen te werken aan een specifiek project.

Onze trainingen worden gekenmerkt door een open houding. Door middel van een brainstorm worden de trainingen zo veel mogelijk verrijkt met toevoegingen en/of inzichten van de deelnemers.

Inspiratiesessies / hackathon

Eens in de zes weken organiseert Maxdoro inspiratiesessies. Het doel: leren van elkaar! In deze sessies staat het op een informele manier delen van vakinhoudelijke kennis centraal. We inspireren elkaar op een informele manier in onderwerpen die ons allemaal aangaan. Bijvoorbeeld over Agile werken, product releases, inspirerende klantcases of nieuwe media.

Zo'n sessie is altijd gezellig en brengt iedereen waardevolle kennis. Ook collega’s die, individueel of in een Team as a Service, geplaatst zijn bij onze klanten keren dan terug naar 'het honk'. Tijdens deze sessie is er voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen en te sparren met collega’s over hoe je de pas verworven kennis kan integreren in je eigen werk. We starten de sessies altijd met een informeel diner en sluiten de avond op een leuke manier af met een drankje en een informeel gesprek.

TopTalent programma

Ben jij net afgestudeerd en/of zoek je een nieuwe uitdaging? En wil je een professionele Mobile App Developer worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maxdoro zoekt regelmatig (afgestudeerde) gemotiveerde, toegewijde ontwikkelaars.

In ons TopTalent programma word je op een leuke, interactieve manier opgeleid. Regelmatig woon je een training bij. Daarnaast leer je on-the-job doordat onze senior collega’s letterlijk naast je zit. Jij kijkt met hem mee en hij met jou.

Als je TopTalent programma succesvol is afgerond ben je officieel Mobiele App Ontwikkelaar. De wereld ligt aan je voeten. Als Mobile App Developer bouw en verbeter je zelfstandig apps, zowel bij Maxdoro als bij onze klanten. Ook volg je onze trainingen en inspiratiesessies. Hierdoor gaat je ontwikkeling in rap tempo door.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?