Afstudeerstage: Commercieel marketingplan

Afstudeeropdracht: Schrijf een strategisch Commercieel marketingplan voor Incontrol

Ben jij een student Bedrijfskunde, Marketing of een aanverwante studie? Zit jij momenteel in het laatste jaar van je opleiding en zoek je een afstudeeropdracht? Wil je daarvoor graag een strategisch marketingplan schrijven? Dan ben je bij Maxdoro op de juiste plek!
 
Wij zijn op zoek naar een student die wil afstuderen door onderzoek te doen naar de marketingactiviteiten van Incontrol. In je uiteindelijk resultaat voorzie je ons van advies waar wij mee aan de slag kunnen. Je gaat afstuderen binnen een leuk team, waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.

Wie zijn wij

Maxdoro is een tech bedrijf dat werkt aan de toekomst van efficiëntie. Het bedrijf heeft kantoren in Amersfoort en Eindhoven. Wij weten wat er nodig is om processen binnen organisaties te verbeteren. Dat doen we door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. Als koploper in de Nederlandse markt creëren we toekomstbestendige oplossingen voor bedrijven, organisaties en (semi-) overheden. Meer over ons.

Wat is Incontrol

Met Incontrol, het softwareproduct van Maxdoro, willen we organisaties de controle geven over hun processen zodat deze efficiënter, veiliger en inzichtelijker worden. Het is onze missie om klanten te transformeren naar datamining organisaties. Met de innovatieve oplossingen van Incontrol worden werkprocessen doelgerichter, inzichtelijker en effectiever. Meer over incontrol 
 
Om onze marketingactiviteiten meer structuur te kunnen geven, zoeken wij een afstudeer stagiair die hier graag mee aan de slag wil gaan.
 
Als afstudeerder ga jij een strategisch commercieel marketingplan van A tot Z schrijven voor een marktsegment. Denk bijvoorbeeld aan het ‘Sociaal Domein’ of de ‘maakindustrie’. Eerst ga je onderzoeken hoe de huidige marketingactiviteiten ervoor staan. Vervolgens onderzoek je hoe deze verbeterd kunnen worden, waar de kansen en mogelijkheden liggen voor Incontrol. Uiteindelijk zal je een plan van aanpak opstellen waarmee we de doelgroep beter kunnen bereiken. Bij Maxdoro krijg je ook nog de kans om jouw plan daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Kortom een uitdagende opdracht waarbij je veel kan leren!
 
Deze stage en afstudeeropdracht is geschikt voor studenten met de volgende opleiding:
 
Bedrijfskunde & management
Management, Economie en Recht
Media en informatiemanagement
Technische Bedrijfskunde
Bedrijfskunde
Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan snel en stuur je cv en motivatie naar ons toe!  Stuur je vraag, reactie en/of CV naar sollicitatie@maxdoro.nl, t.n.v. Marieke Arendsen of bel naar +31 33 462 77 07.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?