Werkstudent Data Analyse - Ondersteuning Verkoop

Altijd al willen werken in een innovatieve, informele, transparante en leergierige organisatie? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze Werkstudent Data Analyse die barst van de ambitie en energie om alvast een carrière op te bouwen naast zijn/haar studie. Kom jij je kennis met ons delen?

Wij zijn Maxdoro

Altijd al willen werken in een innovatieve, informele, transparante en leergierige organisatie? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze Werkstudent Data Analyse die barst van de ambitie en energie om alvast een carrière op te bouwen naast zijn/haar studie. Kom jij je kennis met ons delen? 

Wij zijn Maxdoro

Een innovatief en dynamisch softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van enterprise oplossingen die cruciale operationele processen efficiënter, sneller en veiliger maken. Wij zijn een Microsoft Gold Partner en we zijn gecertificeerd volgens de ISO27001 normen. Kwaliteit is de basis van ons bestaansrecht. De gedreven vakmensen van Maxdoro hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van efficiency. 

Wat ga jij doen?

Jij gaat ons verkoopteam helpen bij het in kaart brengen van nieuwe kansen en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van onze producten. Met jouw input optimaliseren wij de ontwikkeling en verkoop van onze producten. 

Je zal nauw samenwerken met een senior adviseur binnen ons bedrijf. Samen stellen jullie een verkoopplan op voor de aankomende periode. Jullie hebben wekelijks contact met klanten en prospects en optimaliseren samen de verkoop van producten. 

Waar zijn we naar op zoek?

 • Een student met een achtergrond in bedrijfskunde, marketing of informatica
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met marktonderzoek en bent analytisch sterk
 • Je hebt interesse in de zorgsector
 • Je kan goed zelfstandig werken en bent proactief
 • Je bent 1 á 2 dagen per week beschikbaar; fysieke aanwezigheid op kantoor heeft de voorkeur

Hier kom je te werken

Wij zien onszelf als een scale-up organisatie want we zijn een succesvol bedrijf en we hebben ambitieuze plannen en doelstellingen. Je komt dan ook te werken in het gedreven Marketing en Sales team van Maxdoro waar we samen onze mooie toekomstplannen waar gaan maken.

Op kantoor hebben we een informele sfeer die ligt tussen werk en ontspanning waar je met je collega’s Agile samenwerkt aan de nieuwste technologieën. We hebben een woonkamer waar we samen lunchen, bijpraten, tafelvoetballen of een potje darten. De week sluiten we af met een gezellige borrel. Wij organiseren regelmatig uitjes, events, en gaan we wekelijks samen sporten. Niet onbelangrijk: we organiseren ook regelmatig kennissessies, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Wat bieden wij

Een dynamische, uitdagende baan in een informele omgeving. En natuurlijk:

 • Flexibele werktijden (bijvoorbeeld rondom tentamenperiodes)
 • Een laptop van Maxdoro
 • Reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheid om thuis te werken, in overleg
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
 • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Goede en informele werksfeer met gezellige collega’s
 • Gezellige teamuitjes

Interesse?

En lijkt het je wat? Klik dan gewoon op onze shiny sollicitatie-button of stuur je cv met motivatie naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek. 
Wil je toch eerst nog iets meer weten of jezelf alvast telefonisch promoten? Maak dan kennis met onze Chief Happiness Officer Marieke. Zij hoort graag van je via  033 4627707 of marieke.arendsen@maxdoro.nl, ze praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen. Marieke praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Marieke