Word jij onze nieuwe Stagiair Sales

Ben jij een enthousiaste commercieel-economische student die alle ins en outs wil leren over sales binnen een scale-up? Vind jij het leuk om in gesprek te gaan met de klant? Dan biedt ons salesteam je de juiste uitdaging!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) ga je aan de slag in ons salesteam dat verantwoordelijk is voor de acquisitie van nieuwe business. Jij als stagiair(e) biedt ondersteuning op operationeel vlak bij het voorbereiden van sales-activiteiten zoals marktonderzoek, pitches, offertes en het onderhouden van ons klanteninformatie-systeem. Daarnaast ondersteun je onze consultants die verantwoordelijk zijn voor de up- en cross-sell van bestaande klanten. Dit zorgt voor een leuke afwisseling en ad-hoc werkzaamheden. Ben jij iemand die het een uitdaging vindt om binnen een snelle en dynamische werkomgeving met veel mensen te schakelen, en haal jij energie uit het contact met mensen? En ben jij beschikbaar voor een (meewerk)stage voor minimaal vier dagen per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent student aan een commercieel-economisch/sales gerichte opleiding op HBO-/WO-niveau;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent een echte teamplayer;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
  • Je bent bekend met het in kaart brengen van de markt en vindt het leuk om dit tot in de details uit te zoeken;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift).

Dit hebben wij jou te bieden

Je vormt samen met 2 andere collega’s het Sales team. Het team maakt samen met andere teams onderdeel uit van een afdeling wat zich op een van onze producten richt. In deze teams werken jonge, enthousiaste en gedreven medewerkers. Je wordt aangestuurd door een teamleider en je werkt vanuit ons kantoor in Amersfoort. Je doorloopt bij aanvang het Maxdoroonboardings-programma. Dit programma bestaat uit het kennis maken met de teams en teamleden, de cultuur, een intensieve training van het product en het bekend worden met diverse klantprocessen. Na de training ben je klaargestoomd om een succes van jouw stage binnenMaxdoro te maken. 

Over het team

Je vormt samen met 2 andere collega’s het marketingteam. Het team maakt samen met andere teams onderdeel uit van een afdeling wat zich op één van onze producten richt. In deze teams werken jonge, enthousiaste en gedreven medewerkers. Je wordt aangestuurd door een teamleider en je werkt vanuit ons kantoor in Amersfoort. Je doorloopt bij aanvang het Maxdoro onboardings-programma. Dit programma bestaat uit het kennismaken met de teams en teamleden, de cultuur, een training van het product en het bekend worden met diverse klantprocessen. Na de training ben je klaargestoomd om een succes van jouw carrière binnen Maxdoro te maken.

Over Maxdoro

Bij ons werken ambitieuze professionals met passie voor mobiele technologieën. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. De gedreven professionals van Maxdoro hebben maar één ambitie: de Champions League in onze markt spelen!

Kom gerust bij ons API’s kijken 

Als we je interesse hebben gewekt dan hoef je echt niet gelijk met sollicitatiebrieven aan de slag. Neem gerust eerst contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen via 033 462 7707 of marieke.arendsen@maxdoro.nl. Marieke praat je graag bij over wat een stage bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Wel gelijk solliciteren? Klik dan gewoon op onze shiny sollicitatie-button of stuur je cv naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen. Marieke praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Marieke