Online Content Marketeer

šŸš€ Maxdoro zoekt een energieke online content marketeer! šŸš€ Wil jij aan de voorkant staan van onze exponentiĆ«le groei en tegelijkertijd werken met de state-of-the-art tool Hubspot? Dan is Maxdoro de plek voor jou!

Maxdoro is op een missie om onze positie in de Nederlandse markt te verstevigen en vervolgens de rest vanĀ Europa te veroveren. Als onze online content marketeer speel jij een cruciale rol in dit avontuur. Jouw creativiteit en tactische inzicht zijn essentieel omĀ  onze online aanwezigheid te maximaliseren en onze producten met de zakelijke markt te delen.

De functie

Jij gaat de sales opdrijven en de verkoop van onze producten vertalen naar een bijbehorende online contentstrategie. Het uitvoeren van ons plan en het doorvoeren van optimalisaties om het hoogste conversiepercentage te bereiken is jouw voornaamste doel.

 • We zijnĀ HubspotĀ aan het implementeren en jij gaat samen met het team een bijdrage leveren aan de implementatie en inrichting hiervan;Ā 
 • De online zichtbaarheid en merkbekendheid van Maxdoro vergroten door het creĆ«ren en beheren van boeiende en converterende inhoud voor verschillende digitale kanalen, waaronder de website, blogposts, sociale media, e-mailcampagnes en advertenties;
 • Samen met de data-analyst beheren en analyseren van webanalysegegevens om de prestaties van marketingcampagnes te meten, inzichten te verkrijgen en aanbevelingen te doen voor verbetering;
 • Identificeren van nieuwe kansen en trends in digitale marketing en deze vertalen naar effectieve strategieĆ«n en tactieken;
 • Samenwerken met het marketingteam en andere interne belanghebbenden om marketinginitiatieven te plannen en uit te voeren.

Dit zijn wij

Bij Maxdoro zijn we trots op onze reputatie als vooraanstaande experts in native app-development. Dagelijks zetten wij ons met passie in om innovatieve en gebruiksvriendelijke apps te creƫren, te onderhouden en te presenteren. Je hebt mogelijk al kennisgemaakt met enkele van onze toonaangevende mobiele oplossingen, zoals Incontrol, Inspect4all, InSZicht, eLabgids en de Opleverapp.

Je wordt onderdeel van een dynamische en snelgroeiende organisatie met een open structuur. Als lid van ons commerciƫle team speel je een sleutelrol bij het realiseren van onze ambitieuze toekomstvisie. Je sluit je aan bij het bevlogen marketing en sales team van Maxdoro, waar we gezamenlijk werken aan het waarmaken van onze doelen.

Hier kom je te werken

Je wordt onderdeel van een dynamische en snelgroeiende organisatie met een open cultuur. Als lid van ons commerciƫle team speel je een sleutelrol bij het realiseren van onze ambitieuze toekomstvisie. Je sluit je aan bij het bevlogen marketing en sales team van Maxdoro, waar we gezamenlijk werken aan het waarmaken van onze doelen.

Bij Maxdoro waarderen we elke bijdrage: momenteel bestaat ons team uit ongeveer 40 professionals. Sommigen werken intern aan onze producten, terwijl anderen als consultants onze opdrachtgevers bijstaan.

Dit bieden we jou

 • Wanneer je voor Maxdoro komt werken krijg je een goed salaris dat past bij je kennis en werkervaring. Daarnaast hebben we voor je:
 • Een competitief salaris, afgestemd op wat jij komt brengen;
 • Flexibele werktijden, passend bij jouw leven. Wil je vroeg beginnen, of liever later? Geen probleem!;
 • 26 vakantiedagen. Zou je er meer willen? Je kunt er in overleg extra kopen;
 • Pensioenregeling;
 • Laptop die bij jouw werkzaamheden past;
 • Mobiliteitsvergoeding;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Dit ben jij

We zoeken een gemotiveerde professional met ervaring in de softwaremarkt en kennis van online marketing tools en strategieƫn. Als jij denkt dat je een perfecte match bent, horen we graag van je!

 • Je hebt ervaring bij of affiniteit met software markten. We zijn immers een softwarebedrijf;
 • Je hebt kennis van sociale media marketing, e-mailmarketing, contentmarketing en webanalyse;
 • Jij maakt graag creatieve en boeiende inhoud die de aandacht trekt en ons merk kan onderscheiden van de concurrentie;
 • Je hebt in ieder geval basiskennis van HTML, CSS;
 • Je wilt heel graag werken met onze nieuwe tool Hubspot.

Interesse?

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Stuur dan nu je sollicitatie in! Heb je vragen?Ā Neem gerust eerst contact op met onzeĀ recruiterĀ Patricia Sanchez via 033 462 7707.Ā Ā 

Ā 

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ā€˜mailto:ā€™ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met Ć©Ć©n van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op Ć©Ć©n van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Recruiter Patricia Sanchez. Patricia praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Patricia