IT Recruiter 2.0

Ja je leest het goed, wij zijn niet op zoek naar een traditionele IT Recruiter, maar naar een veelzijdige IT Recruiter 2.0!

Op de IT-arbeidsmarkt vissen veel werkgevers in dezelfde vijver en ze roepen allemaal dat ze de beste zijn. Wij doen dit graag net even anders en we willen ons onderscheiden van de massa. Heb jij de expertise in huis om met ons mee te groeien en successen te vieren? Bekijk dan onze unieke IT Recruiter 2.0 vacature.

De wereld om ons heen verandert in razendsnel tempo. Binnen Maxdoro krijg je alle vrijheid om invulling te geven aan onze en jouw groeiambities. Je zorgt ervoor dat je de doelstellingen van onze business kent en je weet wat voor profielen er gezocht worden. Je weet de beste kandidaten te vinden en te enthousiasmeren om in ieder geval een kop koffie met ons te drinken. Naast het hunten van potentiële kandidaten treed jij op als volwaardige advies- en sparringspartner richting je collega`s en onze klanten.

Wij zijn Maxdoro

Bij ons werken developers met dé Mobile Brains; ambitieuze professionals met passie voor mobiele technologieën. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps.

Je kent ons mogelijk van onze eigen mobiele oplossingen (Incontrol, Inspect4All, InSZicht, eLabgids) en/of van onze klanten (zoals NS, Ahold, ABN AMRO, etc). De gedreven professionals van Maxdoro hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van mobiele efficiëntie.

Hoe wij graag bijdragen aan jouw werkgeluk

Samen met de Chief Happiness Officer maak je deel uit van het Resource Team. In nauwe samenwerking met je teamgenoten pak je de regie in het hele proces. Hiervoor zet je de juiste tools en communicatie in en werk je nauw samen met Marketing, HR en het MT.
We luisteren naar jouw behoeften en ambities en zorgen dat je gemotiveerd blijft en genoeg uitdagingen krijgt. Naast werk gaan wij samen lunchen, bijpraten, tafelvoetballen of een potje darten. De week sluiten we af met een gezellige borrel waar we ook even samen een biertje drinken. Wij organiseren regelmatig toffe uitjes, events of gaan we samen sporten. Denk hierbij aan samen bootcampen, wintersporten, samen op golfles en nog veel meer. Check onze jaarkalender op onze werken-bij pagina.

Voorwaarden waar jij gelukkig van wordt (en blijft)

Natuurlijk kunnen we hier een opsomming maken, maar vanzelfsprekend krijg jij bij Maxdoro een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Je krijgt bij ons ook gewoon de hele rambam. Ofwel het hele plaatje (primair en secundair). Tijdens de sollicitatieprocedure nemen we dit graag met je door en zullen we op basis van jouw IT Recruiter kennis, ervaring en bijdrage een passende aanbieding doen, verder maken we het graag bespreekbaar.

‘Swipe right’ om met ons te matchen

Je past bij Maxdoro als je wilt behoren tot de beste in je vakgebied en je niet zomaar bij een IT-bedrijf om de hoek wilt werken. Wij zouden graag onder het genot van een goede bak koffie met jou willen sparren over waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waar jij je de laatste jaren mee hebt beziggehouden.

Interesse?

En lijkt het je wat? Klik dan gewoon op onze shiny sollicitatie-button of stuur je cv met motivatie naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek.

Wil je toch eerst nog iets meer weten of jezelf alvast telefonisch promoten? Maak dan kennis met onze Chief Happiness Officer Marieke. Zij hoort graag van je via  033 4627707 of marieke.arendsen@maxdoro.nl, ze praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen. Marieke praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Marieke