HR Medewerker

Wij zijn op zoek naar een Allround HR Medewerker die al de nodige ervaring in HR met zich meebrengt en die graag up to date blijft over de nieuwste ontwikkelingen binnen het HR-vakgebied. Als HR Medewerker ben jij de oren, ogen en het gezicht van het HR team. Het gaat om een functie van 24-32 uur per week. Nu al enthousiast over deze leuke baan? Lees dan snel verder.

Wat ga jij doen?

In deze allround rol komen alle HR-onderwerpen voorbij, zoals verzuimcases, learning & development, werving & selectie en ben je verantwoordelijk voor de volledige personeelsadministratie. Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers voor alle HR-gerelateerde vragen en begeleidt ze in de wensen en behoeften voor trainingen maar verzorgt daarnaast ook de verzuimbegeleiding.Je begeleidt in samenwerking met de betrokken teams het onboardings-proces. Je stemt met de interne stakeholders af wat de groeiambities zijn en welke vacatures nodig zijn. Je stelt de vacatures op enselecteert en interviewtde beste kandidaten in de markt. Naast de dagelijkse werkzaamheden werk je projectmatig aan het opzetten en onderhouden van een nieuwe “werkenbij” website om ons recruitment-proces te verbeteren en te versnellen.

HR-team

Je vormt samen met de Chief Happiness Officer het HR-team. Je werkt vanuit ons kantoor in Amersfoort in een professionele omgeving met jonge en gedreven collega’s, waar wij jou de kans bieden om je (persoonlijk) te ontwikkelen, door het volgen van cursussen en trainingen. Je doorloopt bij aanvang van je nieuwe job het Maxdoro onboardings-programma. Dit programma bestaat uit het kennis maken met de teams en teamleden, de cultuur en bevat een intensieve training van de bestaande HR-processen. Na de onboarding ben je klaargestoomd om een succes van jouw carrière binnen Maxdoro te maken.

De taken die de HR Medewerker uitvoert

 • Is het aanspreekpunt bij vragen van medewerkers. Kan informatie verstrekken en adviezen geven aan de medewerkers met betrekken tot P&O aangelegenheden;
 • Inventariseert en registreert werkzaamheden op het gebied van o.a. opleidingen;
 • Verwerkt mutaties in het personeelsbestand en beheert personeelsdossiers;
 • Voert administratieve en organisatorische werkzaamheden uit op het gebied van werving en selectie (zoals aanmaken en plaatsen van vacatures);
 • Contactpersoon bij externe organisatie zoals stagebureaus en externe recruiters;
 • Verzorgt de verzuim- en re-integratiebegeleiding, in samenwerking met externe Arbodienst. Is de contactpersoon van Arbodienst;
 • Verwerkt de salarisadministratie, in samenwerking met Financiële Administratie;
 • Verzorgt zakelijke correspondentie: uitwerken van memo’s, brieven, verslagen en rapporten omtrent de HR-administratie;
 • Organiseren van bijeenkomsten en vergaderingen;
 • Levert een bijdrage aan veranderingstrajecten binnen de organisatie;
 • Heeft een actieve bijdrage bij het verbeteren van de P-processen (waaronder het personeelshandboek en de arbeidsvoorwaarden);
 • Alle administratieve ad-hoc taken, onder andere gasten ontvangen, boodschappen regelen voor personeelslunch en kantine, en beheren van kantoorfaciliteiten.

De benodigde competenties (kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten)

 • Jij bent een geboren organisator, verbinder, en stressbestendig
 • Jij bent zorgvuldig; je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk
 • Jij stelt duidelijke grenzen
 • Jij kunt snel schakelen
 • Jij kunt omgaan met vertrouwelijke informatie
 • Jij blijft graag up-to-date in de ontwikkelingen van je vakgebied
 • Jij bent kritisch en assertief
 • Jij bent gedisciplineerd en accuraat

Dit hebben wij jou te bieden! 

Je werkt in een professionele omgeving, waar wij jou de kans bieden om je (persoonlijk) te ontwikkelen. Je krijgt bij ons veel bewegingsvrijheid en dit betekent dat je veel verantwoordelijkheid moet weten te dragen. Hierdoor heb je impact, kun je jezelf ontwikkelen en groeien wij als team. Vanzelfsprekend krijg jij bij Maxdoro een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Je krijgt bij ons ook gewoon de hele rambam. Ofwel het hele plaatje (primair en secundair). Tijdens de sollicitatieprocedure nemen we dit graag met je door en zullen we op basis van je kennis en ervaring een passende aanbieding presenteren. Naast werk gaan wij samen lunchen, bijpraten, tafelvoetballen of een potje darten. De week sluiten we af met een gezellige borrel waar we ook even samen een biertje drinken. Wij organiseren regelmatig toffe uitjes, events of gaan we samen sporten. Denk hierbij aan samen bootcampen, wintersporten, samen op golfles en nog veel meer.

Over Maxdoro

Bij ons werken ambitieuze professionals met passie voor mobiele technologieën. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. De gedreven professionals van Maxdoro hebben maar één ambitie: de Champions League in onze markt spelen! 

Interesse?

En lijkt het je wat? Klik dan gewoon op onze shiny sollicitatie-button of stuur je cv met motivatie naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek. 
Wil je toch eerst nog iets meer weten of jezelf alvast telefonisch promoten? Maak dan kennis met onze Chief Happiness Officer Marieke. Zij hoort graag van je via  033 4627707 of marieke.arendsen@maxdoro.nl, ze praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen. Marieke praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Marieke