Artificial Intelligence

Stage- of afstudeeropdracht

Met de juiste voorspellingen en aanwijzingen worden repeterende taken gemakkelijker, veiliger en nog efficiënter om uit te voeren. Om die juiste voorspellingen te kunnen doen wil Maxdoro verder gaan dan wat met datamining al kan worden bereikt. Wij zien toekomst in Machine Learning (ML) en Artificial Intelligence (AI) en het hiervan toepasbaar maken in onze eigen producten zoals Inspect4All en InSZicht.

Over Maxdoro

Maxdoro is een betrouwbare, ervaren en snelgroeiende Nederlands ‘mobile company’ met een Agile mindset. We zijn ‘driven to explore' en gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van native, mobile datacollecting-apps met slimme, bijpassende backend oplossingen. Onze producten en professionals helpen onze klanten te transformeren, te excelleren en te groeien. Onze kantoren zijn gesitueerd in Amersfoort.

Trots op onze mensen

We zijn ons ervan bewust dat bedrijfsdoelstellingen niet alleen door technologie kunnen worden gerealiseerd. Het begint met onze mensen: de professionals achter Maxdoro die samen oplossingen ontwikkelen om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Daarom zijn we in de eerste plaats trots op ons team: enthousiaste ontwikkelaars die onze klanten faciliteren in onmisbare data, potentiele omzetgroei en effectief en efficiënt werken.

Kennis delen

In deze snel veranderende wereld draait alles om kennis en ervaring. Daarom delen we onze kennis over app ontwikkeling met (young) professionals en onze klanten in de Maxdoro App Academy in de vorm van workshops, inspiratiesessies, hackathons trainingen en toptalentprogramma's.

De opdracht

Wij hebben genoeg data in onze Inspect4All database zitten die als input kan dienen voor Machine Learning. Bijvoorbeeld de uitkomsten van duizenden digitaal ingevulde vastgoed inspectieformulieren. Uit deze data zijn trends en voorspellingen te halen. Wat zeggen lekkages bij platte daken bijvoorbeeld over andere locaties met vergelijkbare daken, of een toegepaste houtsoort over de kans op rotte kozijnen in een specifiek pand?

In deze stage- of afstudeeropdracht laat je historische data voor je werken. Je doet bijvoorbeeld onderzoek naar prediction performance (verbeteren van voorspellingen). Ook ontwikkel je een ‘proof of concept’ en ga je een eerste bèta versie van Machine Learning opzetten bij Maxdoro. De beschikbare data is echt en kan als basis dienen voor (un)supervised Learning. 

Ben jij de geschikte kandidaat?

Doe jij de opleiding Computer Science of Data Science, Mathematics of Data Engineering en vind jij alles op het gebied van AI en Machine Learning onweerstaanbaar interessant en wil je hier stappen in maken? Neem dan contact met ons op. Alles is bespreekbaar. Daag ons maar uit!

Dit bieden wij jou:

  • een goede stagevergoeding conform richtlijnen;
  • goede begeleiding door ervaren professionals;
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen en je voorkeuren te ontdekken;
  • een goede basis voor je toekomstige carrière.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse, vragen, of wil je de invulling van de opdracht iets aanpassen? Neem dan contact met ons op. Niets is ons te gek! Stuur je vraag, reactie en/of CV naar sollicitatie@maxdoro.nl, t.n.v. Patricia Sanchez of bel naar +31 33 462 77 07.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?