Account Manager software

Ben je op zoek naar een mooie uitdaging in de sales? Beschik je over de gunfactor en ben je in staat om de verantwoordelijkheid te nemen voor het uitbouwen van ons klantenbestand? En beschik je ook over overtuigingskracht om jouw passie over te dragen? Laat jij je niet uit het veld slaan door een tegenslag, maar zie je dit als een kans om iedere dag beter te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Accountmanager verkoop je de softwareoplossingen van Maxdoro aan (nieuwe) klanten. Je streeft hierbij naar optimale verkoopcijfers. Dit gebeurt door bijvoorbeeld het houden van verkoopgesprekken met potentiële klanten en doormiddel van koude acquisitie. Zo is de Accountmanager verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Hiervoor ben je veel op pad om de klanten te bezoeken. Voor de verkoop stel je offertes op en maak je verkoopcontracten. Om erachter te komen wat de wensen en behoeften zijn binnen de klantenkring van Maxdoro, zorg je ervoor dat je voldoende knowhow beschikt van de software die je verkoopt.

Naast het bezoeken van klanten, geef je ook presentaties en demonstraties van de software. Naast de passie die je hebt in je vak en het werkresultaat dat je oplevert, is het voor ons ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen – je collega’s denken met je mee en in inspireert elkaar om het beste uit jezelf te halen. Jouw groei en de groei van ons salesteam staan centraal bij ons.

Dit zijn wij

Wij zijn Maxdoro. Een modern en dynamisch IT bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van enterprisecloud-oplossingen. Kwaliteit is de basis van ons bestaansrechten. De gedreven vakmensen van Maxdoro hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van efficiency. Onze klanten slimmer en efficiënter laten werken door middel van het inzetten van onze softwareoplossingen. 

Onze ideale kandidaat

 • Onze ideale kandidaat wil in de aankomende 3 jaar nog succesvoller worden in de sales.
 • Je bent gedreven, klantgericht en flexibel;
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over lef en overtuigingskracht;
 • Je krijgt energie van het leggen van nieuwe contacten en haalt een kick uit het binnenhalen van nieuwe opdrachten;
 • Je wordt door familie en vrienden omschreven als een enthousiasteling, die geen beren op de weg ziet en hoofd- en bijzaken makkelijk kan scheiden;
 • Je bent stressbestendig, zelfstandig, analytisch en denkt out-of-the-box;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je legt bezoekverslagen, aanvragen voor offertes en analyse goed vast;
 • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en je kunt snel schakelen.

Dit bieden wij jou

Wanneer je voor Maxdoro komt werken krijg je een goed salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt. Daarnaast hebben we voor je:

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een bonusregeling bij succesvolle deals
 • Een mobiele telefoon en Macbook, zodat je in goed contact kan staan met klanten
 • Een zakelijke auto
 • Voldoende uitdaging en vrijheid binnen een snelgroeiende organisatie.
 • Kennissessies, sportsessies, jaarlijkse wintersport weekend, uitjes en wekelijkse middagborrels op vrijdag.

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

 • Pensioen
 • Bonus / Winstdeling
 • Vrijdagmiddagborrel / Sporten met je team (wanneer het weer mag)
 • Mobiliteitsbudget
 • Vakantiegeld
 • Bedrijfstelefoon

Interesse?

En lijkt het je wat? Klik dan gewoon op onze shiny sollicitatie-button of stuur je cv met motivatie naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek. 
Wil je toch eerst nog iets meer weten of jezelf alvast telefonisch promoten? Maak dan kennis met onze Chief Happiness Officer Marieke. Zij hoort graag van je via  033 4627707 of marieke.arendsen@maxdoro.nl, ze praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Chief Happiness Officer Marieke Arendsen. Marieke praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Marieke