Stage AI/machine learning - Trend en Data Analyse

Ben jij een ambitieuze student met een passie voor AI en machine learning? Wil je graag jouw kennis en vaardigheden toepassen in een dynamische omgeving waar je echt het verschil kunt maken? Dan hebben wij de perfecte afstudeerstage voor jou!

De stageopdracht

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige stagiair die zich bezig gaat houden met trend- en data-analyse op basis van ruwe data uit onze applicatie Incontrol. Je zult gebruik maken van cutting-edge technologieën zoals AI en machine learning om voorspellingen en trends te genereren. Deze stageopdracht biedt jou de mogelijkheid om jouw expertise te tonen en Maxdoro te adviseren over de mogelijkheden en kracht van AI en andere geavanceerde technologieën. 

Als stagiair binnen ons team krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig onderzoek uit te voeren. Je zult waardevol advies geven aan Maxdoro en werken aan het ontwikkelen van een Proof of Concept, of zelfs de daadwerkelijke implementatie van jouw bevindingen. Dit betekent dat jouw werk direct impact heeft op ons bedrijf en onze klanten.

 

Over ons

Bij Maxdoro staan we bekend als specialisten in cloud native development. Wij zetten ons in door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. Je kent ons mogelijk van onze eigen mobiele oplossingen Incontrol, Inspect4All, InSZicht en eLabgids.

Onze gedreven professionals hebben maar één doel: Wij creëren de toekomst van mobiele efficiëntie. Je komt terecht bij een snelgroeiende platte organisatie. Op dit moment werken er +/- 40 professionals bij Maxdoro, zowel binnen de interne organisatie aan onze producten of als consultant bij onze opdrachtgevers.

Het team

Je bent samen met +/- 20 andere collega’s onderdeel van het interne team wat zich op onze producten richt. Bij ons op kantoor in Amersfoort werken enthousiaste en gedreven medewerkers. Het is een team van introverten en extraverten bij elkaar. Er hangt een informele en gezellige sfeer op kantoor. Sommige dagen is het hier druk en andere dagen geniet je van meer rust. Natuurlijk wordt er hard gewerkt en we maken ook zeker tijd voor gezelligheid.

Wat maakt deze vacature interessant en bijzonder?

Je krijgt de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan en jouw kennis en expertise in te zetten. Je wordt niet alleen gewaardeerd als een teamlid, maar ook als een kennishouder die anderen inspireert en meeneemt in de wereld van AI en machine learning. Bovendien bieden wij een inspirerende werkomgeving waar je kunt samenwerken met collega's van verschillende disciplines, zoals backend- en frontend-ontwikkeling, analyse en apps (iOS/Android).

Natuurlijk zijn er ook uitdagingen in deze stage

Zelfstandigheid is een belangrijke eigenschap, aangezien jij de expert bent die Maxdoro begeleidt en informeert over de mogelijkheden en beperkingen van AI en machine learning. Maar maak je geen zorgen, we bieden veel ondersteuning en kennis binnen ons datateam van 3 personen, aangevuld met een multidisciplinair ontwikkelingsteam, inclusief Sales en Marketing.

Wat wij bieden

Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,- tot € 450,- bruto per maand, afhankelijk van je studieniveau en studiejaar.

Op ons dynamische kantoor zorgen we ervoor dat je beschikt over een eigen werkplek met goede hardware. Je zult werken in een gezellige en informele sfeer, waar hard werken hand in hand gaat met sociale activiteiten. Bij ons is de organisatiestructuur plat en hebben we een toegankelijke leidinggevende die altijd klaarstaat om jou te ondersteunen.

Wat verwachten we van de ideale kandidaat?

  • Je doet een hbo/wo-opleiding in data science, technische bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, development/programmeren of data science;

  • We zoeken een student die in het laatste jaar of in de laatste fase van zijn of haar studie zit;

  • Naast technische kennis zijn zelfstandigheid, analytisch vermogen en sociale vaardigheden belangrijk voor deze rol;

  • Je woont binnen een straal van 30 km van Amersfoort en bent bereid om op kantoor te werken. 

Dit is jouw kans om jouw stempel te drukken op onze organisatie en de wereld van AI en machine learning.

Klaar om jouw talent te benutten en ons team te versterken? Solliciteer nu en maak deel uit van een innovatieve organisatie die volop in beweging is! Mail naar sollicitatie@maxdoro.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Of neem contact op met onze recruiter Patricia Sanchez via 033-462 7707. 

Let op: Dit betreft een stagevacature, bedoelt voor studenten die in Nederland studeren en een opdracht zoeken.

Klik op de button en solliciteer bij de leukste werkgever in Amersfoort:

Solliciteer nu

Dit knopje is gewoon een ‘mailto:’ hoor, we houden niet van die onpersoonlijke sollicitatieformulieren.
E-mail ons gewoon je sollicitatie op je eigen manier

Jouw sollicitatieprocedure bij Maxdoro

1/6

Solliciteren

Aan de hand van jouw sollicitatiebrief met motivatie nemen wij graag telefonisch contact met je op. Je kunt dan al je prangende vragen direct bij ons kwijt.

2/6

Contactpersoon

Als er een match is met Maxdoro en het profiel van de vacature, dan gaan we graag verder met je in de sollicitatieprocedure. Je krijgt hiervoor een vast contactpersoon die je door de hele sollicitatieprocedure begeleidt.

3/6

Kennismakingsgesprek

We plannen vervolgens graag met jou een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Amersfoort (of online). We leren elkaar beter kennen en kijken of we goed bij elkaar passen.

4/6

Afrondingsgesprek

Als alles klopt en smaakt naar meer, dan voeren we graag een afrondingsgesprek met je, samen met één van de MT-leden.

5/6

Match!

Is het een match en is de liefde wederzijds? Dan krijg je van ons een passend voorstel!

6/6

Onboarding

Op de eerste werkdag wordt je warm onthaald en zal er in de eerste maand een uitgebreid onboardings-programma volgen. Welcome to the team!

Eerst even kennismaken met een goede bak koffie?

Wil je niet gelijk solliciteren op één van onze vacatures maar heb je meer informatie nodig, of wil je gewoon eerst even informeel kennismaken met de mensen achter Maxdoro? Neem dan contact op met onze Recruiter Patricia Sanchez. Patricia praat je graag bij over wat werken bij ons bijzonder maakt en wat Maxdoro kan betekenen voor jouw ontwikkeling.

Bel : 033 462 77 07 E-mail Patricia